Beauty en Wellness Rotterdam

Quinto kappers Bleiswijk

Quinto Bleiswijk

Quinto Kappers BleiswijkQuinto Kappers heeft er sinds 2017 een nieuwe vestiging bij! Tegenwoordig kunnen dames, heren en kinderen niet alleen in Berkel en Rodenrijs maar ook in Bleiswijk terecht voor een professionele knip en/of kleurbeurt!

Een warm welkom en een professioneel team

Net als bij de locatie in Berkel is het ook bij Quinto kappers Bleiswijk sfeervol en laagdrempelig, dus je voelt je er meteen op je gemak. Het team bestaat stuk voor stuk uit gedreven en gediplomeerde kappers en kapsters, dus je weet dat je in goede handen bent!

Op de hoogte van de laatste knip- en kleurtrends

Quinto kappers toonbank

Het jonge, dynamische kappersteam van Quinto staat zeker niet stil in de ontwikkeling. Kwaliteit en goede service staat hoog in het vaandel. Het team van Quinto krijgt dus ook regelmatig bijscholing en is daardoor op de hoogte is van alle nieuwe trends op kappersgebied. Door de kennis die zij opdoen tijdens  cursussen en workshops weten ze precies hoe ze jouw haar mooi en gezond houden en voorzien ze je van het beste verzorgingsadvies.

Regelmatig acties

Houd vooral de Facebookpagina van Quinto Kappers goed in de gaten! Regelmatig zijn er leuke aanbiedingen en acties die je zeker niet mag missen!

Contactinformatie

Quinto Bleiswijk voorkantA: Dorpsstraat 18, Bleiswijk
T: 010 – 521 86 82
F: Facebook

 

 

    Deel dit bericht