Berkel en Rodenrijs

Quinto kappers Berkel

Quinto kappers Berkel

Bij Quinto kappers voor mooi en gezond haar

Quinto kappers Berkel balieJe hebt kappers en kappers… En je hebt Quinto kappers. Een kapsalon waar jezelf laten verzorgen fijn is.

Bij binnenkomst merk je het meteen. Het is er sfeervol en gemoedelijk en de medewerkers zijn er echt voor jou. Of het nou gaat om de periodieke knipbeurt, adviezen hoe je haar het beste verzorgt kan worden, een scheerbehandeling van de barbier of een uitgebreide workshop.

Een professioneel en voortdurend opgeleid kappersteam

Quinto kappers bij de wasbakQuinto kappers bestaat uit een dynamisch en jong team met 14 gediplomeerde kappers, waarvan een mannelijke kapper én een barbier. Ze zijn op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen en volgend voortdurend cursussen en workshop. Dit doen ze om één reden. Jouw haar mooi en gezond houden en je van het beste verzorgingsadvies voorzien.

Dames, heren én kinderen zijn van harte welkom en worden op deskundige wijze geknipt en indien gewenst van advies voorzien.

makeup workshop

Workshops en acties

Ook worden er bij Quinto kappers regelmatig workshops georganiseerd op het gebied van make up en wordt je via de facebookpagina op de hoogte gehouden van speciale acties, scheerbehandelingen, diamondfiller behandelingen en nog veel meer.

Contactinformatie

team QuintoA: Herenstraat 7,  Berkel en Rodenrijs
T: 010 – 5120428
F: Facebook

 

    Deel dit bericht