Uit eten

Café Restaurant Hendriks

Urban Restaurant Hendriks

Café Restaurant Hendriks, goed eten en een hecht teamServeerster bij Hendriks

Urban Café Restaurant Hendriks opende haar deuren feestelijk op 25 januari 2018. Dit restaurant is het jonge, stadse broertje van Beachclub Titus en At Sea. Duurzame producten in combinatie met geweldige service van het team staan voorop. Hendriks is een combinatie van gewoon lekker borrelen en super lekker eten!

Waarom ook een Urban Restaurant?

Eigenaren Brigitte, Sebastiaan en Harry openden pas kortgeleden de nieuwste telg. Brigitte is al meer dan 30 jaar de trotse eigenaresse van Beachclub Titus. In 2016 kwam At Sea daar nog bij. Brigitte wilde echter graag zowel in de zomer als in de winter open zijn voor haar gasten, zodat die het hele jaar door kunnen genieten van alle mooie gerechten. Die droom is werkelijkheid geworden met de opening van Urban Restaurant Hendriks.

Voor de kleine en grote trek

Gin en Tonic bij Hendriks

Ben je op zoek naar een plek om gezellig te borrelen of om uitgebreid uit eten te gaan? Dan ben je bij Urban Restaurant Hendriks aan het juiste adres! Alle producten zijn vers en worden ambachtelijk bereid. Heerlijk eten in een stoere, moderne ambiance met een Urban sausje.

Al dat lekkers kan vervolgens gecombineerd worden met lekkere speciaal biertjes (ze hebben 32 soorten!) of een lekker wijntje. Na het eten kan er genoten worden van een lekkere Gin Tonic of een andere lekkere cocktail..

Superdeals!

Iedere dag kan je bij Restaurant Hendriks kiezen voor de Dailymeals. Elke dag staan er twee wisselende, verse gerechten op het menu voor maar € 12,50! Meer een visliefhebber? Laat je dan elke dag verrassen door de dagelijks wisselende Catch of the Day voor maar € 13,50! Iedere vrijdag geniet je van een heerlijke cocktail voor € 7,50 inclusief Bites van het huis!

Café Restaurant Hendiks staat garant voor lekker drinken, chillen, cocktails drinken met vriendinnen, Beer & Bites en Happy Hour!

Contactinformatie

Voorkant Urban

A: Prins Hendrikstraat 55A Den Haag
W: https://restauranthendriks.nl/
E: info@restauranthendriks.nl
T: 070 – 22 11 752
Direct Reserveren

Volg Urban Restaurant Hendriks ook op: Facebook

Parkeren

Houd er rekening mee dat parkeren in de buurt betaald is. Je kan bij het restaurant alleen betalen met de PIN of creditcard, dus geen cash!

    Deel dit bericht