Amsterdam Den Haag Rotterdam Uit eten Utrecht Veluwe

Lekker uit eten met kerst!

uit eten met kerst
mm
Written by Sonja

Heb jij al plannen voor kerstmis? Ga je op familiebezoek of komt de familie juist jouw kant op dit jaar? Je kan natuurlijk zelf een kerstmenu in elkaar draaien, maar het gevolg is dat je bijna de hele dag in de keuken staat. Je kan natuurlijk ook anderen voor je laten koken! Dus ga lekker uit eten met kerst! Voor alle restaurants geldt wel dat je op tijd moet reserveren! Het zou jammer zijn als je te laat bent.

Een stressvrije kerst in Den Haag

The Penthouse

Wil je echt bijzonder uit eten met Kerst? Ga dan naar The Penthouse. Hier kan je, naast genieten van een heerlijk menu, ook genieten van een spectaculair uitzicht over de stad. Je bent van harte welkom op kerstavond, eerste, en tweede kerstdag. Voor de feestdagen is er een speciale 3-gangen kerstlunch en een heerlijk 4-gangen kerstdiner. Op de veertigste etage is er zelfs een kerstbuffet voor kinderen tot twaalf jaar en een lekkere high Christmas Tea! Kijk snel op de site en reserveer!

Private dining FouquetEen andere aanrader in Den Haag is Restaurant Fouquet. Dit gastvrije en sfeervolle restaurant richt zich met name op de Frans-mediterrane keuken en dat zie je terug in hun kerstmenu. Je kan er ook een heerlijk wijnarrangement bij nemen die perfect is afgestemd op de gerechten.

Café Restaurant Hendriks weet hoe ze jou in de watten moet leggen tijdens de kerstdagen. Zo kan je er lekker uit eten op zowel eerste als tweede kerstdag! Bij je reservering krijg je ook nog eens een kerstcadeau van Hendriks en het kerstmenu ziet er heerlijk uit! Het kerstmenu is zo gemaakt dat je kan kiezen tussen de verschillende gerechten. Je vindt zeker iets dat je lekker vindt!

Heb je liever een kerstdiner in buffetvorm zodat iedereen zelf kan kiezen wat hij of zij lekker vindt? Dan is het speciale kerstbuffet van Restaurant Samen in Den Haag echt een aanrader! Er zijn twee rondes waardoor je ook met de allerkleinsten prima uit eten kan met kerst. Inbegrepen bij het kerstbuffet zijn dranken zoals frisdranken, bier, wijn en binnenlands gedestilleerd. Ook warme dranken zijn inbegrepen.

In den Rustwat

Een heerlijke kerst in Rotterdam

Hoe bijzonder is het om je kerstdiner te eten aan boord van de SS Rotterdam? Het kan! Er is al veel volgeboekt, maar er is nog plaats voor de 4- en 5-gangendiners. Je kan ook een heel arrangement boeken waarbij je kan blijven slapen. In de dagen voorafgaand aan de kerst wordt er ook een leuke theatershow gegeven aan boord: Kerst Cruise.

Het best bewaarde geheim van Rotterdam is Restaurant In Den Rustwat. Het restaurant is beide kerstdagen geopend en heeft zowel een smakelijke kerstlunch als een culinair kerstdiner te bieden. Ze houden nu nog even geheim wat ze serveren, maar je kan er zeker vanuit gaan dat het moeite waard is.

Een heel gezellig en toch modern restaurant is Restaurant Cornelis in Rotterdam. Ze serveren hier ook een heerlijk kerstdiner op Tweede Kerstdag! Maar je mag ook gewoon kiezen van de kaart. Ook aan vegetariërs is gedacht, want er is ook een volledig vegetarisch kerstmenu. Op Eerste Kerstdag is Cornelis gesloten, maar op 24 december kan je alvast helemaal in de kerstsfeer komen met de Cornelis Kerstborrel met muziek van La Fuente.

Kerst bij La Stanza

Wil je met de kerstdagen helemaal culinair uitpakken? Dan moet je snel een tafel reserveren bij Restaurant Parkheuvel. Op kerstavond serveren ze een 6- of 9-gangendiner met bijpassend wijnarrangement. Op Eerste en Tweede Kerstdag is alleen het 9-gangenmenu te reserveren. Wees er snel bij, want op = op!

Een verrukkelijke kerst in Amsterdam

Kerst bij Floor 17Wil je met de feestdagen echt een keer flink uitpakken? Dan moet je echt een bezoek brengen aan het trendy Floor 17. Dit restaurant bevindt zich op de rooftop van het Ramada Apollo Amsterdam Centre. Geniet van een heerlijk 5-gangen kerstmenu met een spectaculair uitzicht over Amsterdam. Floor 17 is geopend voor het kerstdiner op 24 en 25 december.

Op de 9 Straatjes vind je een gezellige no-nonsense bistro: Bistro Bleu. Zij serveren met kerst een heerlijk 4-gangendiner dat iedereen lekker vindt. Kijk snel op de menukaart en reserveer je kerstdiner!

Zin in een kerstdiner met een Aziatisch randje? Dan is Restaurant Taiko in Amsterdam echt een aanrader! Dit is het tweede restaurant in het Conservatorium en is heel sfeervol. Ze serveren tijdens de kerstdagen een heerlijk menu. Eet smakelijk alvast!

Een sfeervolle kerst in Utrecht

Kerst bij Brass

Als je een sfeervol restaurant zoekt in Utrecht om kerst te vieren, dan ben je bij Restaurant Zuiver aan het juiste adres. Speciaal voor de feestdagen wordt het restaurant mooi versierd en kun je er terecht voor een uitgebreide kerstbrunch of een overheerlijk kerstdiner.

Restaurant Kameryck vind je op een prachtige locatie middenin het Groene Hart. Zij serveren op zondag 23 december en eerste en tweede kerstdag een lekkere kerstbrunch voor het hele gezin. Op eerste kerstdag kan je er ook heerlijk dineren.

Het kleinschalige Brass Eten en Drinken in Utrecht serveert met de kerstdagen een 5-gangen verrassingsmenu. Ook aan bijpassende wijnen is gedacht!

Lekker uit eten met kerst op de Veluwe

Onze gastblogger Annemieke nam ons onlangs mee naar de Veluwe. Daar kan je ook enorm culinair genieten! Zoals bij Hotel Restaurant de Vossenberg in Vierhouten. Speciaal voor kerst hebben zij een heerlijke menukaart samengesteld. Je kan er ook meteen blijven slapen zodat je een onvergetelijke kerst kan vieren op de Veluwe.

Ook bij Restaurant Klavertje Vier is het genieten geblazen tijdens de kerstdagen. Op eerste en tweede kerstdag bereidt de chefkok een heerlijk smaakvol kerstdiner met bijpassende wijnen. Vierhouten wordt niet voor niets hét culinaire dorp op de Veluwe genoemd!

Waar ga jij het liefst eten tijdens de kerstdagen? Laat het ons weten via onderstaand reactieveld. 

    Deel dit bericht