Alphen aan den Rijn Den Haag Uit eten Voorschoten Westland

Uit eten met je lief op Valentijnsdag

Uit eten met Valentijnsdag
mm
Written by Sonja

Uit eten met valentijnsdag verliefd stelOp 14 februari vieren we weer Valentijnsdag. De een vind het commerciële onzin, de ander pakt die dag met beide handen aan om zijn of haar partner eens flink in het zonnetje te zetten. Of je nou wel of niet meedoet aan Valentijnsdag, het is altijd leuk om met je lief uit eten te gaan bij een romantisch restaurant. Of je nu gaat voor een lekkere high tea of diner, wij hebben alvast een paar leuke tips voor je!

Romantische high tea op Valentijnsdag

Een high tea is misschien niet iets wat je snel met je lief zou doen, maar hoe romantisch is het om samen van een bord te eten! Je kan het lekker rustig aan doen tijdens de high tea zodat je optimaal van elkaar kan genieten. Wij hebben hier alvast wat tips voor je voor een geslaagde high tea!

FIJN

Fijn High teaIn Alphen aan den Rijn kan je bij FIJN genieten van een heerlijke high tea met je lief. Er zit altijd een glaasje bubbels bij en een lekker soepje. De high tea wordt geserveerd tot 16:00 uur. Wil je wat langer tafelen? Kies dan voor de high wine! De high wine duurt namelijk tot 17:30 uur. Daarbij geniet je van lekkere koude en warme hapjes en geniet je van drie speciaal geselecteerd wijnen. De vonk springt vast en zeker over!

Bittersweetz

Uit eten met Valentijnsdag high teaBij Bittersweetz in Den Haag kan je zorgeloos snoepen van alle lekkere dingen, want je kan er zelfs terecht wanneer je allergieën hebt. Door de gezellige en ongedwongen sfeer bij Bittersweetz is het gegarandeerd genieten. En taarten bakken kunnen ze daar als de beste, dus wees gewaarschuwd!

Hudson

Uit eten met valentijnsdag HudsonBij Restaurant Hudson in Voorschoten kan je genieten van een American high tea! Dat is echt weer eens wat anders! Deze high tea bestaat uit drie gangen waarin je lekkere sandwhiches, zoete verleidingen en tot slot zelfs een Oreo milkshake te proeven krijgt.

Oh ja, ze hebben ook een high wine waarbij ze onder andere mini-hamburgers serveren! Ik heb er nu al trek in!

Romantisch dineren op Valentijnsdag

Dineren met je lief is natuurlijk altijd een goed idee, niet alleen met Valentijnsdag. We hebben een paar restaurants gevonden waarmee jij zeker punten gaat scoren bij je lief.

ZesN70

Uit eten met valentijnsdag ZesN70Bij ZesN70 in ‘s-Gravenzande kennen ze het shared dining concept. Dat houdt in dat je gezellig samen van één bord eet. En voor Valentijnsdag hebben ze een heerlijke Proeverij van de Chef van 4-gangen. Na afloop krijg je zelfs nog een gratis flesje wijn mee naar huis om het thuis gezellig af te sluiten. Oeh la laaaa!

Uit eten met Valentijnsdag Samen

Samen

Ben je net pas samen met je lief en weet je niet goed waar hij of zij van houdt, dan is het een aanrader om bij Wereldrestaurant Samen in Den Haag te gaan eten. De keuze is er namelijk reuze! Of het nou een sushi-liefhebber is of juist iemand die meer in is voor Italiaans eten, het kan allemaal. Wedden dat dit een schot in de roos is?

Uit eten met Valentijnsdag zalm Fouquet

Fouquet

Bij Fouquet in Den Haag is uit eten gaan altijd romantisch. Dat is dus niet per se voor Valentijnsdag het geval. Maar dat je er lekker kan eten is een feit! Laat je verrassen door ambachtelijk gemaakte heerlijkheden in een gezellige ambiance.

Les Copains

gerechten Les CopainsBij Les Copains in Delft draait het allemaal om sfeer, gezelligheid, lekker eten en vis! Het restaurant is onlangs helemaal verbouwd en daardoor nog mooier geworden. Eigenaren Debbie en Eric, vieren de heropening van het restaurant graag samen met haar gasten. Daarom kan je rond Valentijnsdag nog genieten van een mooie verbouwingsaanbieding. Tot en met 28 februari kan je genieten van een heerlijk vijfgangendiner voor de prijs van vier-gangen (€ 46,-) met een bruisend aperitief!

Restaurant Elea

Griekse Yoghurt Elea

Restaurant Elea in Rijswijk is ook een van onze favorieten die niet mag worden overgeslagen voor een heerlijk Valentijns-menu. Chef Takis en gastvrouw Bibi zullen er alles aan doen om op 14 februari het restaurant volledig in het teken van de liefde te laten staan. Rode rozen, hartjes en lust opwekkende ingrediënten zullen niet ontbreken tijdens het 6 gangen menu dat ze aanbieden.

Wil jij ook op de hoogte gehouden worden van nieuws en winacties? Schijf je dan in voor onze nieuwsbrief

    Deel dit bericht