Den Haag Uit eten

The Penthouse

Welkom bij The Penthouse Den Haag! We nodigen je uit om je stadsbezoek te beginnen of eindigen in The Penthouse op de topverdiepingen van de Haagse Toren.

Het hoogste restaurant van Nederland

Geïnspireerd op het beroemde Flat Iron Building uit New York en centraal gelegen naast station Den Haag Hollands Spoor. Een internationale wereldplek op 135 meter hoogte, met een adembenemend uitzicht, tot 45 kilometer ver. Niet alleen een uitstekend restaurant, maar ook drie stadsbalkons voor prachtige foto’s van het uitzicht en zelfs appartementen en studio’s om te overnachten.

High Tea Impressie View The Penthouse Den HaagZeven dagen per week geopend

Het restaurant is zeven dagen in de week geopend: geniet van een drankje, koffie met gebak, lunch, highest tea, wine of champagne, of bezoek ons in de avond voor een uitgebreid diner met grand dessert. De verfijnde gerechten van de keuken onder leiding van Chef Bryan Whyte garandeert samen met de internationale ambiance een bijzondere ervaring. De Sky Bar serveert de hele avond uitstekende cocktails. ’s Avonds zorgen de raamprojecties voor een bijzonder speciaal effect. Op sommige zaterdagavonden zorgt een van de DJs vanaf 21:30 uur voor een bijzondere muzikale reis.

Geniet van The Penthouse: Top of the City.

Contactinformatie:

Penthouse Horizons The Hague TowerA: Rijswijkseplein 786, Den Haag
T: 070 – 305 1000
E: receptie@thepenthouse.nl
Facebook

    Deel dit bericht