Dagje Uit Dagje uit met kinderen Rotterdam

Springvallei Rotterdam

Springvallei

De leukste spring- en stormbaan van het jaar

Springvallei Rotterdam

Het is eindelijk weer zo ver! Van 12 tot en met 30 juli kan er weer gespeeld, gesprongen, gerend, gegleden en gesport worden bij Springvallei! Dit is de twee keer dat Springvallei haar deuren opent waarbij sport, spel, plezier en natuurlijk zoveel mogelijk springen centraal staat.

Op Sportcomplex Toepad in de Kralinger Esch komen 35 attracties te staan: stormbanen, springkussens, glijbanen en sportveldjes!  Daarnaast kunnen kinderen knutselen, schminken en andere leuke activiteiten doen! Uiteraard kan door volwassenen met de kinderen mee gespeeld worden, je bent tenslotte nooit te oud om te springen!

Foodkraampjes, barretjes en zelfs een strandje

Op het terrein is nog veel meer te beleven. Er zijn foodkraampjes , een gezellige bar en is er een strandje met strandstoelen waarin je lekker kan genieten van het zonnetje.

Springvallei RotterdamHet 13.000 m2 terrein van Springvallei bestaat uit twee uitgestrekte hockeyvelden, een overdekte sporthal en horecavoorzieningen. Voor de ouders zijn pleintjes op de velden ingericht zodat zij van dichtbij betrokken kunnen zijn bij de activiteiten van de kinderen. Daarnaast zullen er ook workshops zijn om kinderen in beweging te krijgen en in aanraking te laten komen met urban sporten.

Op de website is meer informatie te vinden over deze activiteiten.

Kom je verjaardag vieren bij Springvallei, of gewoon een gezellig dagje uit met het gezin. En speciaal voor de BSO’s, scholen en verenigingen is er een groepstarief zodat het voor iedereen mogelijk is te komen!

Wij gaan snel bij Springvallei op bezoek! Kom jij ook?

Springvallei

Contactinformatie:

Leeftijd: t/m 12 jaar onder begeleiding van 18+
Entree: € 5 euro voor alle bezoekers / € 2,50 euro Rotterdampas
Locatie: Sportcomplex Toepad, Toepad 95, 3063 NJ Rotterdam
Openingstijden: 10:00 uur tot 17:00 uur
Online : www.springvallei.nl

 

 

    Deel dit bericht