Uit eten

Restaurant ZesN70

Overzichtsfoto ZesN70

ZesN70 tomatensoepje kleinAls je in het Westland bent dan moet je echt even langsgaan bij ZesN70. Voor ontbijt, lunch, borrel of diner ZesN70 heeft het allemaal!

Samenzijn, gezelligheid en onthaasten

Dat is het motto van restaurant ZesN70 in ‘s-Gravenzande. Dat is ook de reden dat ZesN70 het Diner-to-Share principe hanteert. Je eet daarbij samen van een bord. De porties zijn kleiner dan je normaal gewend bent, wat ervoor zorgt dat je meer kan genieten van verschillende gerechtjes. Deze zijn speciaal gemaakt om te delen en dat is wel zo gezellig!

Heerlijk eten voor ieder moment van de dag

En voor iedere gelegenheid. Je kan bij ZesN70 namelijk heerlijk ontbijten, genieten van een groot aantal lunchgerechten of een smakelijk diner. Uiteraard kan je je laten adviseren voor een lekkere bijpassende wijn. Maar wat dacht je van een ontspannen borrel met lekkere bites, een high tea, high wine of high beer? Het kan allemaal bij ZesN70! Om het helemaal af te maken kan je kiezen uit een van de vele koffievariaties.

Proeverij van de Chef

ZesN70 Proeverij van voorgerechtenAls je je echt wilt laten verrassen kies je voor de Proeverij van de Chef. Je kan hier al voor kiezen vanaf 2 personen. Je kiest voor een 3-gangen of een 4-gangendiner. Wil je een echte culinaire ervaring krijgen? Boek dan de Diner Experience. Je krijgt bij ontvangst een heerlijk glaasje prosecco met brood en lekkere smeersels. Daarna volgen drie gerechten die je van de kaart kiest en als toetje een heerlijke kop koffie met friandise.

Volg ZesN70

Restaurant ZesN70 heeft regelmatig leuke acties en nieuwe gerechten. Hou daarom de Facebookpagina en de Instagrampagina goed in de gaten!

Contactinformatie

ZesN70 logo

    Deel dit bericht