Dagje Uit Lekker actief Westland

Paviljoen de Zweth: een actief dagje uit!

Paviljoen de Zweth
mm
Written by Sonja

Bord De ZwethSinds 1 maart is Paviljoen de Zweth in de Kwintsheul weer open voor het publiek. Dat wordt weer volop genieten na de wintersluiting! Want wie een actief dagje uit zoekt, is hier aan het goede adres!

Weer open voor een nieuw seizoen

Speeltuin de ZwethPaviljoen de Zweth is tijdens het winterseizoen gesloten. Tussen november en februari zijn ze dicht omdat bijna alles in de Zweth zich buiten afspeelt. Het is daarom dé ideale uitvalsbasis voor een lekker dagje in de buitenlucht. Vooral watersporters komen aan hun trekken hier, maar ook gezinnen met (kleine) kinderen genieten volop van de Zweth. Het is echt het ideale dagje uit!

Voor ieder wat wils

Midgetgolf De ZwethBij Paviljoen de Zweth is van alles te doen. Ouders van wat jongere kinderen kunnen zich prima op het terrein vermaken. Er is een speeltuin, een midgetgolfbaan en een grote trampoline. Binnen is ook nog een binnenspeeltuin. Wat oudere kinderen kunnen hun geluk beproeven op de survivalbaan. Deze loopt over de sloot en dus is de kans op een nat pak behoorlijk. Denk dus altijd aan schone, droge kleding en een handdoek en oude schoenen.

Lekker op het water

Survivalbaan De ZwethOok waterliefhebbers hebben het er erg naar de zin. Zo kan je waterfietsen op het meer achter de Zweth en kan je een boot huren. Omdat dit fluisterbootjes zijn mag je helemaal doorvaren tot het centrum van Delft! Super leuk! Wij hebben zo’n bootje gehuurd en omdat hij gemakkelijk te besturen is, kunnen de kids ook even varen. Er zijn zwemvesten aanwezig, dus ook aan de veiligheid is gedacht. Je kan ook een kano huren en het water op gaan.

Liever op het droge

De Zweth BinnenVoor mensen die liever op het droge blijven is er ook van alles te doen. Zo kan je fietsen en steppen huren en daarmee de mooie omgeving van de Westlandse dorpen verkennen. Ook voor de inwendige mens is er van alles te vinden op de Zweth. Zo kan je kiezen voor een lekkere lunch met diverse broodjes, maar je kan zelfs voor een speciale gelegenheid een barbecue laten verzorgen. Je kan binnen en buiten eten.

Verschillende arrangementen

Op het water De ZwethOok worden er verschillende arrangementen aangeboden bij de Zweth. Je kan bijvoorbeeld kiezen voor een picknick arrangement als het lekker weer is. Dit kan zowel op de boot als op de step. Daarnaast is er een arrangement met appeltaart op de boot en een borrelboot. Heel leuk om te doen met vriendinnen. Een dagje bij Paviljoen de Zweth is echt even een lekker actief dagje uit. Laat die zomer maar komen!

    Deel dit bericht