Over OpstapmetLisa

Opstapmetlisa.nl is hét online platform voor vrouwen vanaf 30+ die op zoek zijn naar beleving en willen genieten van de leuke en mooie dingen die het leven te bieden heeft. Voor deze vrouwen is ons team van blogsters continu op zoek naar unieke plekjes, leuke activiteiten, speciale festivals, bijzondere restaurants, culturele locaties en boetiekjes.

Sonja en Ester van OpstapmetLisaWelkom op OpstapmetLisa!

Een bijzonder plekje, mooi pleintje of park, dat ene speciale festival, evenement of leuke activiteit? Of dat ene speciale restaurant of winkeltje? Wij vinden de pareltjes onder de locaties. Vooral voor jou, maar ook om samen met een vriendin of met je eigen gezin te beleven en van te genieten.

Hoe komen wij aan deze tips?

We verzamelen ze. Zelf, op advies van onze omgeving, in samenwerking met onze locatiepartners én met jouw hulp! Als wij er op uit zijn, laten we onze OpstapmetLisa voelsprieten op volle toeren werken. Als we dan dat ene bijzondere plekje tegenkomen, nemen we alles in ons op en plaatsen onze bevindingen op onze blog, onze Facebookpagina en in onze nieuwsbrief . We vertellen je niet alleen waar je moet zijn en wat er te doen is, maar vooral waarom het volgens ons de moeite waard is om dit uitje zelf eens te beleven.

Kijk rond op deze website en oordeel zelf!

Een overzicht van onze blogsters

mm

Ester

Mijn naam is Ester van Kuik. Van beroep ben ik Marketeer. Ik ben gespecialiseerd in online marketing, SEO, marketingstrategie en content marketing. In 2016 ben ik van start gegaan met OpstapmetLisa. Dit is ontstaan uit mijn eigen behoefte om als 30+’er, ondanks de drukte in het dagelijks leven, er op uit te gaan en leuke dingen te doen. Alleen, met vriendinnen of met mijn man en gezin. Ik zocht hiervoor inspiratie en merkte dat ik daarvoor moest zoeken op verschillende websites. Met OpstapmetLisa wil ik dan ook een platform bieden waar je in één omgeving inspiratie op kan doen voor leuke uitjes door heel Nederland.

mm

Sonja

Mijn naam is Sonja Koene. Ik werk sinds 2017 bij OpstapmetLisa. Ik houd mij met name bezig met content marketing, social media strategie en het verbinden van onze doelgroep met de locaties waarmee wij samenwerken. Ik ben bij OpstapmetLisa terecht gekomen omdat ik een blogger in hart en nieren ben. Hoe gaaf is het dat ik daar mijn beroep van heb kunnen maken! Daarnaast trek ik er graag op uit, met vriendinnen of met mijn gezin. Een gouden combinatie dus! Mijn doel is dan ook om onze lezeressen te inspireren om er lekker op uit te gaan zodat ze mooie herinneringen kunnen maken.

mm

gast blogger

Verschillende van onze lezeressen wijzen ons regelmatig op leuke uitjes in hun regio. We vragen ze dan ook graag om hier iets leuks over te schrijven. Hier vind je hun verhalen.

mm

Barbara

Ik ben Barbara, ik ben getrouwd en ik woon in Utrecht. Alles in en aan het lijf en hoofd van mensen interesseert mij. Daarom ben ik naast mijn werk als vitaliteitscoach een eigen website gestart: Barbara. Daarnaast blog ik over Style en Esthetiek. Vanuit Barbara. coach ik vrouwen en geef workshops op het gebied van styling en esthetiek. Want wie wil er nou niet optimaal voor de dag komen?

mm

Irene

Ik ben Irene Planken en woon samen met mijn vriend Alex en onze dochters Marley (2010) en Jenna (2013) in Zoetermeer. Ik hou van shoppen, uitgaan en eten en drinken. Eigenlijk maakt het niet uit waar ik ben, als het maar gezellig is. Zoetermeer wordt ook weleens slaapstad genoemd, maar ik ga jullie laten zien dat dit niet het geval. Zoetermeer heeft heel veel te bieden voor jong en oud!

mm

Silvia

Hallo, ik ben Silvia. Ik heb twee kinderen en woon samen in Den Haag. Ik heb altijd een fascinatie gehad voor de combinatie wijn en spijs; hoe die twee elkaar kunnen versterken. Ik ben mij steeds meer gaan interesseren in het verhaal achter de wijnen die ik proef; hoe ontstaat de kleur, de geur, de smaak en wie heeft de wijn gemaakt. Inmiddels heb ik mijn internationale wijndiploma WSET 2 gehaald. Nu al zin om door te gaan voor WSET 3! Ik heb nu ook mijn eigen website en Instagram pagina. Super leuk om door OpstapmetLisa gevraagd te worden als gastblogger en nu ook via deze weg allerlei tips en ideeën te geven over wijn en spijs!