Over OpstapmetLisa

Ben jij vrouw, 30+ en heb jij ook wel eens het gevoel dat je jouw sociale leven weer opnieuw moet activeren? Wil jij leuke dingen doen met je vriendinnen, gezin of lief? Ben jij op zoek naar leuke uitjes, bijzondere locaties en activiteiten? Naar het vrije gevoel dat je krijgt als je op stap gaat?

de beste locaties en activiteitenDan heet ik je van harte welkom bij OpstapmetLisa!

Wij zoeken en ontdekken bijzondere plekjes en activiteiten, die precies dát gevoel bij je achterlaten. En dat doen wij speciaal voor jou!

Een bijzonder plekje, mooi pleintje of park, dat ene speciale festival of net dat speciale restaurant of boetiekje. Wij vinden de pareltjes onder de locaties. Vooral voor jou, maar ook om samen met een vriendin of met je eigen gezin te beleven en van te genieten.

En hoe komen wij dan aan deze tips? We verzamelen ze. Zelf, en met jouw hulp. Ons team gaat er constant op uit en doet verslag op ons blog. En als wij er op uit zijn, laten we onze OpstapmetLisa voelsprieten op volle toeren werken. Als we dan dat ene bijzondere plekje tegenkomen, nemen we alles in ons op en plaatsen onze bevindingen op onze website. We vertellen je niet alleen waar je moet zijn en wat er te doen is, maar vooral waarom het volgens ons te moeite waard is om dit uitje zelf eens te beleven.

We bezoeken en beoordelen voor jou:

 • Steden
 • Winkels
 • Restaurants en bars
 • Theaters
 • Hippe musea
 • Hotels
 • Stranden
 • Parken
 • Pleinen
 • Festivals
 • Dagjes uit
 • Concerten

En vertellen jou wat er leuk aan is! Kijk eens rustig rond op deze website en oordeel zelf!

Ben jij op zoek naar speciale belevenissen, bijzondere locaties en activiteiten?

mm

Tessa

Hi, ik ben Tessa, woon samen in Den Haag, en ben gek op alles wat te maken heeft met mode, interieur, stylen en stedentrips, zowel in binnen- als buitenland. Ik zal jullie dan ook willen inspireren op het gebied van mode, styling, interieur en stedentrips en jullie op de hoogte houden van alle ins en outs. I Share what I See.

mm

Irene Planken

Ik ben Irene Planken en woon samen met mijn vriend Alex en onze dochters Marley (2010) en Jenna (2013) in Zoetermeer. Ik hou van shoppen, uitgaan en eten en drinken. Eigenlijk maakt het niet uit waar ik ben, als het maar gezellig is. Zoetermeer wordt ook weleens slaapstad genoemd, maar ik ga jullie laten zien dat dit niet het geval. Zoetermeer heeft heel veel te bieden voor jong en oud!

mm

Sonja Koene

Ik ben Sonja Koene, ik ben 37 jaar en woon met mijn vriend Erik en zoon Jesse van 6 in Rijswijk. Als voormalig kok ben ik dol op eten en drinken en daarom sleep ik het gezin graag mee naar leuke, nieuwe ontdekkingen. En natuurlijk zal ik die met je delen. Verder ben ik dol op schrijven, lezen en reizen. Maar vaak liggen de leukste plaatsen om de hoek!

mm

Nathalie

Mijn naam is Nathalie Bekking gelukkig samenwonend met Sander en onze 3 zoontjes Tijmen (7) Julian (4) en kleine Beau van 4 maanden oud. Het moederschap vind ik geweldig en sinds dat ik moeder ben, heb ik ontdekt wat voor leuke en geweldige spullen er zijn voor de kinderkamers en heb ik daar mijn hobby van gemaakt. Ik haal het overal vandaan en ken dus een heleboel leuke winkeltjes voor kinderspullen. Daarnaast kan ik je ook heel goed vertellen welke activiteiten en plekken leuk zijn om met je kinderen te doen. In mijn blogs wil ik je dus met name inspireren voor leuke dingen en uitjes voor het hele gezin!

mm

Narisha

Ik ben Narisha van der Spek en 30 jaar. Op mijn 15e ben ik vanuit Amsterdam naar Rijswijk verhuisd. Inmiddels heb ik een super dochter van 6 een fantastische zoon van 2. Een jong gezin dus. Naast dat we graag met het gezin op stap gaan ik het ook leuk om dit met vrienden te doen.
Doordat ik zowel mama, vriendin van, en ook gewoon Narisha ben zullen de uitjes in mijn de blogs soms mijlen ver van elkaar vandaan liggen. Ben ik de ene keer nog in een of ander fantastisch kinderparadijs zo zal ik de andere keer in een hippe cocktail bar te vinden zijn.

mm

Ingeborg Hendriks

mm

gast blogger

mm

Ester

Hi! Ik ben Ester van Kuik. 35 jaar, getrouwd, kindjes en altijd druk. Ondanks de drukte ga graag nog met vrienden op stap. Lekker eten, drinken, kletsen, sfeer snuiven en genieten.
Ik ben dan ook regelmatig te vinden in cafeetjes en restaurantjes om te genieten en lekker te ontspannen. Maar ook ga ik graag met het gezin op stap. Maar dan wel naar plekjes waar ik zelf ook van kan genieten.
Dus sla ik liever de (binnen)speeltuinen over en kom ik graag in stadsparken, stranden, pleinen, terrasjes en op plekken waar we nog niet eerder zijn geweest.
In mijn rondgang naar deze leuke en unieke plekjes neem ik jullie graag mee in mijn blogs.

mm

Debbie Bakker Jansen

mm

Barbara Enthoven

Ik ben Barbara, ik ben getrouwd en ik woon in Utrecht. Alles in en aan het lijf en hoofd van mensen interesseert mij. Daarom ben ik naast mijn werk als vitaliteitscoach een eigen website gestart: Barbara. Daarnaast blog ik over Style en Esthetiek. Vanuit Barbara. coach ik vrouwen en geef workshops op het gebied van styling en esthetiek. Want wie wil er nou niet optimaal voor de dag komen?