Over OpstapmetLisa

Opstapmetlisa.nl is hét online platform voor vrouwen vanaf 30+ die op zoek zijn naar beleving en willen genieten van de leuke en mooie dingen die het leven te bieden heeft. Voor deze vrouwen is ons team van blogsters continu op zoek naar unieke plekjes, leuke activiteiten, speciale festivals, bijzondere restaurants, culturele locaties en boetiekjes.

de beste locaties en activiteitenWelkom op OpstapmetLisa!

Een bijzonder plekje, mooi pleintje of park, dat ene speciale festival, evenement of leuke activiteit? Of dat ene speciale restaurant of winkeltje? Wij vinden de pareltjes onder de locaties. Vooral voor jou, maar ook om samen met een vriendin of met je eigen gezin te beleven en van te genieten.

Hoe komen wij aan deze tips?

We verzamelen ze. Zelf, op advies van onze omgeving, in samenwerking met onze locatiepartners én met jouw hulp! Als wij er op uit zijn, laten we onze OpstapmetLisa voelsprieten op volle toeren werken. Als we dan dat ene bijzondere plekje tegenkomen, nemen we alles in ons op en plaatsen onze bevindingen op onze blog, onze Facebookpagina en in onze nieuwsbrief . We vertellen je niet alleen waar je moet zijn en wat er te doen is, maar vooral waarom het volgens ons de moeite waard is om dit uitje zelf eens te beleven. We bezoeken en beoordelen:

 • Steden
 • Winkels
 • Restaurants en bars
 • Theaters
 • Hippe musea
 • Hotels
 • Stranden
 • Parken
 • Pleinen
 • Festivals
 • Activiteiten
 • Concerten

Kijk rond op deze website en oordeel zelf!

Een overzicht van onze blogsters

mm

Tessa

Hi, ik ben Tessa, woon samen in Den Haag, en ben gek op alles wat te maken heeft met mode, interieur, stylen en stedentrips, zowel in binnen- als buitenland. Ik zal jullie dan ook willen inspireren op het gebied van mode, styling, interieur en stedentrips en jullie op de hoogte houden van alle ins en outs. I Share what I See.

mm

Irene

Ik ben Irene Planken en woon samen met mijn vriend Alex en onze dochters Marley (2010) en Jenna (2013) in Zoetermeer. Ik hou van shoppen, uitgaan en eten en drinken. Eigenlijk maakt het niet uit waar ik ben, als het maar gezellig is. Zoetermeer wordt ook weleens slaapstad genoemd, maar ik ga jullie laten zien dat dit niet het geval. Zoetermeer heeft heel veel te bieden voor jong en oud!

mm

Sonja

Mijn naam is Sonja Koene. Ik werk sinds 2017 bij OpstapmetLisa. Ik houd mij met name bezig met content marketing, social media strategie en het verbinden van onze doelgroep met de locaties waarmee wij samenwerken. Ik ben bij OpstapmetLisa terecht gekomen omdat ik een blogger in hart en nieren ben. Hoe gaaf is het dat ik daar mijn beroep van heb kunnen maken! Daarnaast trek ik er graag op uit, met vriendinnen of met mijn gezin. Een gouden combinatie dus! Mijn doel is dan ook om onze lezeressen te inspireren om er lekker op uit te gaan zodat ze mooie herinneringen kunnen maken.

mm

Nathalie

Mijn naam is Nathalie Bekking gelukkig samenwonend met Sander en onze 3 zoontjes Tijmen (7) Julian (4) en kleine Beau van 4 maanden oud. Het moederschap vind ik geweldig en sinds dat ik moeder ben, heb ik ontdekt wat voor leuke en geweldige spullen er zijn voor de kinderkamers en heb ik daar mijn hobby van gemaakt. Ik haal het overal vandaan en ken dus een heleboel leuke winkeltjes voor kinderspullen. Daarnaast kan ik je ook heel goed vertellen welke activiteiten en plekken leuk zijn om met je kinderen te doen. In mijn blogs wil ik je dus met name inspireren voor leuke dingen en uitjes voor het hele gezin!

mm

Narisha

Ik ben Narisha van der Spek en 30 jaar. Op mijn 15e ben ik vanuit Amsterdam naar Rijswijk verhuisd. Inmiddels heb ik een super dochter van 6 een fantastische zoon van 2. Een jong gezin dus. Naast dat we graag met het gezin op stap gaan ik het ook leuk om dit met vrienden te doen.
Doordat ik zowel mama, vriendin van, en ook gewoon Narisha ben zullen de uitjes in mijn de blogs soms mijlen ver van elkaar vandaan liggen. Ben ik de ene keer nog in een of ander fantastisch kinderparadijs zo zal ik de andere keer in een hippe cocktail bar te vinden zijn.

mm

gast blogger

mm

Ester

Mijn naam is Ester van Kuik. Van beroep ben ik Marketeer. Ik ben gespecialiseerd in online marketing, SEO, marketingstrategie en content marketing. In 2016 ben ik van start gegaan met OpstapmetLisa. Dit is ontstaan uit mijn eigen behoefte om als 30+’er, ondanks de drukte in het dagelijks leven, er op uit te gaan en leuke dingen te doen. Alleen, met vriendinnen of met mijn man en gezin. Ik zocht hiervoor inspiratie en merkte dat ik daarvoor moest zoeken op verschillende websites. Met OpstapmetLisa wil ik dan ook een platform bieden waar je in één omgeving inspiratie op kan doen voor leuke uitjes door heel Nederland.

mm

Barbara

Ik ben Barbara, ik ben getrouwd en ik woon in Utrecht. Alles in en aan het lijf en hoofd van mensen interesseert mij. Daarom ben ik naast mijn werk als vitaliteitscoach een eigen website gestart: Barbara. Daarnaast blog ik over Style en Esthetiek. Vanuit Barbara. coach ik vrouwen en geef workshops op het gebied van styling en esthetiek. Want wie wil er nou niet optimaal voor de dag komen?