Den Haag Uit eten

BitterSweetz

BitterSweetz Susanne

Bij BitterSweetz is alles net iets anders

Koffie met gebak, broodje met sapje of wijntje met knabbel

lunchroom BitterSweetzBitterSweetzfoodRecht tegenover het monumentale Oude Mannenhuis, in de prachtige Haagse wijk ’t Hofkwartier, vind je ontbijt-, lunch-, en taartenwinkel BitterSweetz. Iedereen die zin heeft in een heerlijk kopje koffie met een smaakvol taartje, een boterham met vers beleg, een pannenkoek met fruit of yoghurt met zelfgemaakte cruesli kan hier terecht.

Ook voor een lekker biologisch wijntje, eventueel vergezeld met olijven of brood met smeersels, bent je bij BitterSweetz op het juiste adres.

Ook mét allergie of intolerantie lekker lunchen

BitterSweetz is geen gewone lunchroom, maar alles is net iets anders.lunch bij BitterSweetz

Alle zoetigheden zijn bijvoorbeeld gemaakt zonder gluten, lactose en geraffineerde suiker en zijn op deze manier een verantwoorde traktatie voor iedereen. Daarnaast biedt BitterSweetz zowel ‘gewoon’ brood van ’t Bakkertje als glutenvrij brood van Joannusmolen aan.

Waar mogelijk worden biologische producten gebruikt en geldt bovenal dat het eten en drinken heerlijk en puur is.

Voel je thuis in onze huiskamersfeer

BitterSweetz lunchroomHet interieur uit de jaren ’50 en ’60 geeft je het idee in een knusse huiskamer te zitten waar het warm en gezellig is. Je kan dan ook gewoon zelf de suiker of honing van de bar of een andere tafel pakken. Uit de box bij de bar komt vrolijke muziek die hoort bij deze setting.

De zaak wordt opgefleurd door passende werken aan de muren van (beginnende) kunstenaars die op deze manier hun eigen tentoonstelling hebben.

De gerechten zijn glutenvrij, lactosevrij, geraffineerde suikervrij en veganistisch en wisselen iedere week. Heb je geen zin of tijd om te komen zitten, dan kan je ook altijd een take away maaltijd bestellen.

Contactinformatie:

BitterSweetz gevelA: Oude Molstraat 28A, Den Haag
T: 070 4158882
E: info@bittersweetz.nl
O:  dinsdag t/m zondag van 10:00 – 17:00 uur
Facebook
Instagram

 

    Deel dit bericht