Lifestylecoach Barbara.

Lifestylecoach

Barbara Enthoven, Lifestylecoach

We zijn heel blij te kunnen melden dat wij vanaf 1 februari 2018 Barbara Enthoven als gastblogger kunnen verwelkomen. Barbara heeft naast haar werk als vitaliteitscoach bij Reaal ook haar eigen website en blog over (life)style en esthetiek.

(Life)Stylecoach

Mijn naam is Barbara Enthoven, ik ben getrouwd en woon in Utrecht. Ik bied mijn diensten aan als stylecoach en schrijf ik een blog over styling en esthetiek. Al van jongs af aan heb ik een passie ontwikkeld voor kleding en wat dat doet met je verschijning, in vorm en in kleur. Ook de effecten van make-up en parfum vind ik intrigerend.

Modestyling en esthetiek

Ik heb als kind vele uren op mijn kamer doorgebracht met modebladen, mixte ik kleuren oogschaduw tot de perfecte kleur en ontwierp ik mijn eigen parfum door rozenblaadjes en andere ingrediënten te mengen. Ik heb de beroepsopleiding modestyling gedaan (ontwikkeld door de bekende stylist Tom Sebastian) en een basisopleiding esthetiek. Ook heb ik praktische ervaring in de mode opgedaan door wat model- en mannequinklussen. Met als hoogtepunt een modeshow in Parijs waarbij de styling werd gedaan door het team Van Yves Saint Laurent. Daardoor heb ik theoretische én praktische kennis die ik in kan zetten om jou optimaal te adviseren.

Wat kan je van mij verwachten?

Ik ga je niet vertellen wat je aan moet trekken. Ik wil jou laten ontdekken wie je bent en hoe je dat kan uitdrukken in je stijl. Zijn we daar samen achter gekomen dan kan ik je adviseren over hoe je die stijl kan ontwikkelen. Daarbij kijk ik naar jou als mens en neem ik alle aspecten daarvan mee. Je persoonlijkheid én je fysiek. Wil je ook advies over esthetiek (welke kleuren make-up passen bij mij, hoe verzorg ik mijn type huid het beste, etc.) dan kan dat ook. Want hoe mooi je je ook kleedt, als de rest van je verschijning onderbelicht blijft dan is dat zonde.

W: http://www.barbara-stylecoach.nl/
Ebarbara.stylecoach@gmail.com

    Deel dit bericht