Amsterdam Den Haag Haarlem Leiden Rotterdam Shoppen

De leukste cadeaus voor Valentijn

cadeaus voor valentijn Kado om de Hoek
mm
Written by Ester

Het is al weer bijna 14 februari, Valentijnsdag. Voor vele tortelduifjes dé dag om elkaar wat extra aandacht te geven en in de watten te leggen. Lekker uit eten, een lief kaartje en een mooi cadeau. Maar zeker als je al een paar jaar samen bent, wordt het steeds lastiger om met iets leuks thuis te komen. En zeker voor de mannen. Want die chocolade en de bos rozen heb je nu al drie jaar achter elkaar gekregen. Wij hebben daarom speciaal (voor jullie mannen) een overzicht gemaakt van de leukste cadeauwinkels om te slagen voor leuke en originele cadeaus voor Valentijn!

Kado om de Hoek

Kado om de HoekKado om de Hoek vind je in Den Haag op de Hogewal 1 links. Je slaagt hier voor de leukste en origineelste cadeaus die met zorg zijn geselecteerd. Mijn eigen favoriet is de wijnfleshouder waarbij het lijkt alsof de fles leegstroomt. Maar je vindt hier ook geweldige tassen, lampen, geluidsboxen, keuken- en woonaccessoires, schrijfwaar zoals snoezige agenda’s en notitieblokjes en hippe gadgets. Allemaal met zorg door de eigenaren zelf geselecteerd op de verschillende grote beurzen in Parijs en Milaan.

Valentijnsactie Kado om de Hoek

Love letters Kado om de HoekSpeciaal voor onze lezeressen geeft Kado om de Hoek voor Valentijn maar liefs 5 LoveNail-notitie blokjes van Raumgestalt weg. Notitieblaadjes vastgenageld aan een klein eikenhoutenbord met een LoveNail. Want liefdesbriefjes zijn mooi en geliefd bij iedereen en niet alleen tijdens Valentijn. Wij verloten deze leuke notitieblokjes onder onze nieuwsbrieflezeressen. Dus schrijf je snel in voor onze nieuwsbrief en lees op 13 februari op onze Social Media kanalen of jij een van de 5 winnaars bent. En naast deze win-actie krijgen al onze nieuwsbrieflezeressen maar liefs 15% korting op het duurste product dat ze kopen bij Kado om de Hoek met onze speciale voucher. Dus snel printen en hop, op naar de shop!

Kikke SpulleKikke Spulle

Een andere aanrader om te slagen voor een leuk Valentijnscadeau is Kikke Spulle, ook te vinden in Den Haag, maar dan op de Frederik Hendriklaan. Hier vind je trendy woonaccessoires die superleuk zijn om te geven en te krijgen. Als je hier binnenkomt kijk je je ogen uit en vind je op ieder plankje en in iedere hoek wel iets wat je gelijk wilt hebben.

KKEC RotterdamKKEC

In Rotterdam is KKEC een must voor iedereen die op zoek is naar een mooi cadeau. Hier vind je de mooiste kunstobjecten, kaarten en cadeaus. Je slaagt hier altijd voor iets bijzonders. Je vindt KKEC in de Rotterdamse Koopgoot.

Eerlijke producten bij WAAR

cadeauwinkel WAARHou je van duurzame en eerlijke producten, dan moet je zeker eens langsgaan bij WAAR. Hier verkopen ze een gevarieerd assortiment mode- en woonaccessoires, boeken en zelfs food. Alle producten zijn op een of andere manier duurzaam geproduceerd. Fairtrade, biologisch, ecologisch, recycled of gemaakt in sociale werkplaatsen. We besteden veel aandacht aan het design van ons assortiment. Je vindt WAAR in de meeste grote steden zoals Den Haag, Leiden, Utrecht, Amsterdam, Den Bosch, Haarlem en nog veel meer. Maar je kan ook gewoon vanuit de luie stoel shoppen via de webshop.

Bij welke winkel kom jij graag voor de beste cadeaus voor Valentijn? Laat het ons weten in onderstaand reactieveld!

    Deel dit bericht