Delft Uit eten

Lekker uit eten bij Heinde en Ver in Delft!

Heinde en Ver uitgelicht
mm
Written by Sonja

Afgelopen 1 maart opende Restaurant Heinde en Ver in Delft haar deuren voor het publiek. En Sonja van OpstapmetLisa was daarbij!

Uitje met de wandelclub

Heinde en Ver buitenzijde Onze wandelclub is ongeveer een jaar geleden ontstaan terwijl we zaten te wachten bij de judo van onze jongens. Inmiddels zijn we met z’n zessen en er worden heel wat kilometers per week gelopen. Omdat er inmiddels een leuke vriendschap is ontstaan, gaan we ook wel eens samen wat leuks doen. Zoals uit eten gaan. Want lekker eten en drinken is toch wel ieders hobby. We hadden de datum al snel geprikt, nu de locatie nog!

Nieuw in Delft

Heinde en Ver binnenEen paar weken geleden viel er ineens een folder op de deurmat. Op 1 maart zou een nieuw restaurant haar deuren openen. Omdat het restaurant zich in Delft bevindt, konden we het aangename ook meteen met het nuttige combineren. We zouden hier lopend naartoe gaan! Dus snel reserveren en de kaart alvast bestuderen, want ze hanteren een bijzonder concept en het zou toch zonde zijn als je iets lekkers mist!

Tapas concept in een ander jasje

Heinde en ver Binnen de andere kant opBij Heinde en Ver bestel je geen traditioneel menu, maar bestel je per ronde twee kleinere gerechten per persoon. Zo zijn er gerechten met vlees, met vis en vegetarische gerechten. Vergeet ook zeker geen plekje te bewaren voor het dessert! Er is ook echt voor iedereen wel wat lekkers. Wat dacht je bijvoorbeeld van het beenhammetje, de Thaise kipsaté, het duo van zalm en tonijn, de groentekroketjes of het geitenkaasje uit de oven? En dit is nog maar een greep van de kaart!

Een vaste prijs

Heinde en Ver etenWat ook fijn is, is dat er één vaste prijs is. Daarin zitten ook alle drankjes bij inbegrepen. Van maandag tot en met donderdag betaal je € 34,50 per persoon en van vrijdag tot en met zondag € 39,50. Wel zo fijn, want je weet precies waar je aan toe bent. Dit concept zie je weer veel bij buffetrestaurants, maar bij Heinde en Ver hoef je zelf niet van je plek. Je wordt gewoon aan je eigen tafel bediend.

Een heerlijk verzorgde avond

Heinde en ver ToetjesWij kregen onze eigen gastheer voor de avond. Hij kwam ons eerst uitleggen hoe het bestellen in zijn werk ging. Per persoon kies je dus twee gerechten van de kaart. De nummers van die gerechten schrijf je op een blaadje. Keuze gemaakt? Dan zet je het blaadje in de daarvoor bestemde standaard zodat de gastheer kan zien dat je je keuze hebt gemaakt. Alles was even lekker en iedereen aan onze tafel heeft genoten.

Zeker een aanrader

We zaten allemaal vol en het was maar goed dat we nog een stevige wandeling voor de boeg hadden! Mocht je uit eten willen in Delft? Hou dan zeker dit restaurant in gedachten. Je zal er in elk geval geen spijt van krijgen!

    Deel dit bericht