Tips voor thuis

Lekker lezen tijdens de coronacrisis

Thuis lekker lezen tijdens de corona crisis
mm
Written by Sonja

De wereld staat in brand, alles is anders. Wat we voorheen zo normaal vonden kan even niet meer. Even lekker zorgeloos winkelen, uit eten, naar leuke uitjes, op vakantie… Alles staat even stil. Maar gelukkig kan je jezelf even helemaal verliezen in een goed boek. Lekker lezen is altijd fijn, maar vooral nu! Wij hebben tips! En het leuke is, dat je ze meteen kan bestellen via Paagman.nl. Die bezorgen ze snel en veilig bij je thuis!

De zeven zussen

de zeven zussenNiet één boek, maar een hele serie boeken! De boeken van Lucinda Riley zijn heerlijk om te lezen, vooral de zeven zussen-serie. Zelf heb ik ze ook staan en ik heb ervan genoten. Er zijn er nu 6, want dit jaar is het zesde boek “Zon” uitgekomen. Na het overlijden van hun adoptievader, ontvangen Maia en haar zussen aanwijzingen over hun afkomst. Iedere zus heeft haar eigen verhaal en samen met hen reis je de hele wereld over. Echt stuk voor stuk aanraders. Ook haar andere boeken zijn erg leuk om te lezen en jezelf even in te verliezen.

Het meisje zonder naam

Het meisje zonder naamMisschien zie je oorlogsboeken niet meteen als feelgood boeken, maar toch mag dit pareltje niet in de lijst ontbreken. De dertienjarige Lisa wordt aan het begin van de Tweede Wereldoorlog op het kindertransport naar Engeland gezet. De Duitse Lisa is helemaal alleen en de taal niet machtig, maar het lukt haar om haar draai te vinden. Tot er bom valt. Lisa raakt haar geheugen kwijt en wordt wakker als Charlotte in een weeshuis. Een heel aangrijpend verhaal, maar wat zo mooi is dat je het gewoon moet lezen! Bestel dit boek bij Paagman.

Hartendief op pootjes

Hartendief op pootjesDeze schattige voorkant nodigt gelijk al uit om dit boek te lezen. Melinda Metz heeft Hartendief op Pootjes geschreven met veel humor en dat doet wonderen voor je humeur. Het boek gaat over Jamie die het helemaal gehad heeft met mannen. De enige man die zij om zich heen wil is haar kat MacGyver. MacGyver heeft de slechte gewoonte spullen te “lenen” en omdat de kat vindt dat Jamie weer aan de man moet, steelt hij iets van haar buurman David. Ook verstopt het dier iets van Jamie bij David. Nu moeten ze wel met elkaar praten! Die ouwe koppelaar, hahaha.

Nooit meer

Nooit meerIk lees heel graag de boeken van Colleen Hoover. Dit boek, Nooit meer, las ik vorig jaar zomer op vakantie. Ik heb het boek verslonden! Is het een romantisch boek? Echt wel! Is het zielig? Jazeker! Loopt het goed af? Uiteindelijk wel! Maar het is heel knap geschreven. Lily valt als een blok voor de charmes van Ryle, maar denkt nog vaak terug aan haar eerste liefde, Atlas. Het lijkt als ik het zo omschrijf op een flut-roman maar dat is het zeker niet! Ik wil gewoon niet teveel prijs geven. Er zit namelijk enorm veel diepgang in dit boek. Ik heb dit boek met veel plezier gelezen en ik weet zeker dat jij dat ook zal doen!

Mijn beeld van jou

Mijn beeld van jouSusan van Eijck komt uit Nederland en heeft met Mijn beeld van jou een ijzersterk debuut neergezet. Emma heeft alles wat haar hartje begeert: een leuke vriend, een goede baan en een heerlijk huis. Maar wanneer ze de fotograaf Boris tegen het lijf loopt, kan ze hem niet meer uit haar hoofd zetten. Ze besluit ervoor te gaan, maar Boris houdt bewust de boot af. Boris is namelijk ongeneeslijk ziek. Emma besluit ondanks alles toch haar hart te volgen en verlaat hiermee haar veilige leven. Ze blijft naast Boris staan tot aan het einde. Ondanks het zware verhaal voelt het verhaal niet zwaar aan. Het is een echte must-read waar je je helemaal in kan verliezen.

Wil je op de hoogte gehouden worden van onze tips, blogs en winacties? Meld je dan vandaag nog aan voor onze nieuwsbrief

    Deel dit bericht