Amsterdam Den Haag Rijswijk Shoppen

Kerstwinkels voor de leukste kerstversiering

Kerstaccessoires
mm
Written by Sonja

De kerst staat weer voor de deur! Nu heb je vast al wel kerstversiering in huis om je boom en huis mee te versieren, maar wat als je nou iets heel anders wil? Waar haal je de leukste kerstversiering vandaan? En waar vind je de leukste kerstwinkels? Wij hebben ze voor je gevonden!

Helemaal in de kerstsferen

Kerstversiering meisjeWanneer ik door een kerstwinkel loop, vind ik echt niet alles even mooi. Kerst kan ook heel kitsch zijn, maar het complete plaatje maakt veel goed! Wil je in de kerstsferen komen en ook shoppen bij andere leuke winkels? Breng dan een zeker een bezoek aan het Stadshart in Amstelveen! Hier vind je namelijk de permanente kerstwinkel Wiebke’s Weihnachten. Je kan hier dus het hele jaar door kerstversiering kopen! Je kan ook meteen blijven lunchen bij Wiebkes Brotzeit!

Kerstversiering in tuincentra

Ieder jaar moet en zou ik kerst proeven in een tuincentrum. Zo ga ik ieder jaar met een vriendin naar de Intratuin in Zevenhuizen. Deze Intratuin vestiging is lekker groot en ze hebben ieder jaar een geweldig assortiment aan kerstversiering. Er is voor ieder wat wils, of je nu houdt van een klassieke of een moderne kerst. Tijdens het shoppen kan je lekker lunchen in het restaurant. Ideaal dus! Ook in Den Haag kan je heerlijk kerstshoppen bij Tuincentrum Ockenburg. Ze hebben daar ook een prachtige kerstshow en hebben op bepaalde dagen zelfs Christmas Shopping zodat je helemaal in de sfeer komt! Ook bij Groenrijk ’t Haantje in Rijswijk is het genieten geblazen! Ze hebben daar het tuincentrum omgetoverd in een kerstsprookje waar je je ogen uit kan kijken. Haal ook gelijk mooie tuinverlichting! Zo betrek je je tuin ook meteen bij je woonkamer.

De leukste kerstaccessoirewinkels

Kerstacc luxeOok winkels als Rivièra Maison en Riverdale hebben prachtige woonaccessoires op kerstgebied. Uiteraard kan je op internet het gehele assortiment van kerstversiering vinden, maar de Rivièra Maison Flagstore in de Van Baerlestraat in Amsterdam is helemaal in de kerstsferen omgedoopt en daarom zeker de moeite waard. Ook bij Loods 5 kan je bijzondere kerst woonaccessoires shoppen. Bij Loods 5 verkopen ze leuke hebbedingen van bekende en minder bekende merken, maar ook van hun eigen merk! Ook mooi servies! Laat de kerst maar komen!

Christmas Palace

In Amsterdam vind je een winkel waar het 365 dagen per jaar kerst is! Bij Christmas Palace vind je alles om het met kerst gezellig te maken. Koop bijvoorbeeld een kerstbal met Amsterdamse huisjes! Deze winkel leidt in de zomer altijd tot grote hilariteit onder de toeristen. Alleen daarom is het al waard deze winkel aan de Singel in Amsterdam te bezoeken. Als je hier niet kan slagen voor je kerstversiering dan weet ik het ook niet meer.

It’s all about Christmas

Kerstversiering KerstmanIn verschillende plaatsen in het land vind je de pop-up stores van It’s all about Christmas. Onlangs is er een geopend in Bataviastad. Leuk om je bezoek aan de kerstwinkel te combineren met lekker shoppen. Ook in Antwerpen vind je een vestiging van It’s all about Christmas. Dit is ook meteen een hele grote met 1000 m² aan kerstversiering. Officieel vertellen we op dit platform nog niets over België, maar Antwerpen is wel echt een leuke stad om te bezoeken rondom de kerst! Niet verder vertellen, hoor! De grootste vestiging van It’s all about Christmas vind je overigens in Nijmegen!

Waar haal jij je kerstaccessoires vandaan? Laat het ons weten via onderstaand reactieveld!

    Deel dit bericht