Den Haag Shoppen

Kado om de Hoek

Kado om de Hoek

Bij Kado om de Hoek vind je de origineelste cadeaus

Kado om de Hoek is dé cadeauwinkel waar je moet zijn voor de beste cadeautips.

cadeaus Kado om de Hoek

Alle cadeaus die jij je kan bedenken

Of het nu gaat om verjaardagscadeaus, jubilea, kraamcadeaus, kerstcadeaus of gewoon om iemand mee te verwennen.  De mooiste, leukste en origineelste cadeaus vind je hier.

Eigenaar Jos en zijn collega Suzanne weten precies wat ze in huis hebben en zijn heel goed in staat om mee te denken welk cadeau past bij de aanleiding waarvoor jij op zoek bent.

cadeaus met zorg geselecteerd

De mooiste en origineelste artikelen met zorg geselecteerd

Het assortiment loopt uiteen van lampen, geluidsboxen, tassen, keuken- en woonaccessoires tot aan schrijfwaar, speelgoed en hippe gadgets. Allemaal met zorg geselecteerd en van goede kwaliteit.

Met meer dan 300 leveranciers waarbij het assortiment twee keer per jaar wordt uitgekozen op de grote beurzen van Parijs en Milaan weet je zeker dat hier bij Kado om de Hoek altijd slaagt voor iets moois en origineels.

cadeau mooi ingepaktBestellen via de webshop

En als je geen tijd of zin hebt om naar de winkel te gaan, kan je vanaf de bank helemaal los gaan in de webshop. Hierop worden alle artikelen die je in de winkel kan krijgen aangeboden. En ook hier worden de cadeaus als je dat bij de bestelling aangeeft, met dezelfde zorg en aandacht ingepakt als wanneer je het in de winkel koopt. Want de cadeaus worden met veel liefde en aandacht ingepakt. Het is bijna zonde om open te maken!

Openingstijden

Kado om de Hoek is alle dagen van de week geopend. Van dinsdag tot en met zaterdag van 10:00 uur tot 18:00 uur en op zondag en maandag van 11:30 tot 17:30 uur. Maar wanneer je net iets eerder bent en je ziet de lichten al branden, ben je van harte welkom om alvast binnen te komen.

OpstapmetLisa lezeressen ontvangen het hele jaar 10% korting op alle artikelen!

Vul hieronder jouw naam en e-mailadres in en ontvang direct de voucher voor 10 % Korting op jouw totale aankoop bij Kado om de Hoek. Deze actie duurt tot 31 december 2018 dus wees er snel bij!

Kado om de HoekContactinformatie:

Kado om de Hoek
Hogewal 1 links
2514 HA Den Haag
070 39 208 18
Facebook: https://www.facebook.com/kadoomdehoek

 

    Deel dit bericht