Breda Dagje Uit Noord-Brabant

Hoe heeft Ester de Prison Escape ervaren?

mm
Written by Sonja

Enige tijd geleden zijn wij opgesloten in de Koepelgevangenis van Breda om mee te doen aan de Real Life Gamings Prison Escape. Dit was een hele ervaring! In deze serie komt iedereen die met ons mee was aan het woord zodat jij weet hoe wij het ervaren hebben.

Ester, heb jij vaker meegedaan?

Nee, dit was mijn allereerste escape beleving en dan kom ik meteen bij de Koningin der escape belevingen terecht!

Prison Escape groepsfoto 2019Heb je je voorbereid op de Prison Escape?

Ik wist van tevoren echt niet wat ik kon verwachten. We kregen van te voren wel een mail waarin stond wat we allemaal wel en niet mochten met daarbij een aansprakelijkheidsbrief, dus ik was wel erg nieuwsgierig geworden!

Wat vond je vooral indrukwekkend?

Het feit dat de acteurs zó in hun rol opgingen! Vooral in het begin wist ik dat dit geen plek was voor grappen en grollen. En het feit dat ik vooral op mezelf aangewezen was omdat iedereen in een andere cel was ingedeeld.

Hoe heb jij het spel gespeeld?

Ik heb vooral mijn oren en ogen opengehouden en gekeken wat de rest deed. Ik had me er op een gegeven moment bij neergelegd dat ik mijn tijd maar gewoon moest uitzitten, maar ineens was er een kans op ontsnapping en die heb ik met beide handen aangegrepen. Eenmaal buiten was ik euforisch! Wat een geweldig gevoel en wat een fantastische ervaring! Vooral hoe alle verhaallijnen op het laatst bij elkaar kwamen. Heel knap gedaan!

Zou je nog een keer opgesloten willen worden?

Jazeker! Ik wil weer! Vooral ook omdat je iedere keer in een andere verhaallijn terecht kan komen is het elke keer weer anders. Ik heb enorm genoten van dit geweldige avontuur en ik wil het iedereen aanraden!

De Prison Escape houdt even een zomerstop maar gaat in september weer helemaal starten! Ben jij er dan bij? Koop hier je kaarten

    Deel dit bericht