Delft Den Haag Rijswijk Uit eten

Een heerlijk herfstmenu bij de beste restaurants

herfstmenu

Het is weer herfst. In de betere restaurants weer tijd voor een heerlijk herfstmenu vol paddenstoelen, pompoenen en peren. Zo ook bij de restaurants die wij onder de aandacht mogen brengen. Je vindt hier een overzicht van de heerlijke herfstmenu’s die onze beste restaurants de komende tijd serveren:

Restaurant Elea

herfstmenu Elea

In de eerste weken van oktober is chef Takis van Elea druk geweest met het samenstellen van zijn nieuwe herfstmenu. Hij heeft verschillende gerechten uitgeprobeerd en geserveerd aan zijn gasten om met hun hulp tot een heerlijke herfst menukaart te komen. En die mag er zijn!

De kaart bestaat uit heerlijke gerechten uit de zee zoals Octopus met aardpeer, winterradijs, scheermes en bergamot en Zeeduivel met linzen, zwarte olijf, gezouten citroen en gyroskruiden. Maar ook heerlijk gevogelte en vleesgerechten zoals Rund met knolselderij, metsovone kaas en eekhoorntjesbrood en Ree met komijn, lahanorizo, wortel en kumquat. De totale menukaart vind je hier.

Naast het a la carte menu kan je jezelf lekker laten verrassen door te kiezen voor een 4, 5, 6 of 7 gangenmenu. Reserveer hier je tafel

Restaurant Les Copains

herfstmenu Les CopainsOok bij Les Copains kan je genieten van hun heerlijke 5-gangen herfstmenu. Deze bestaat uit een rivierkreeft ondersteund met peterselie,  kervel, meiknol, limoen en appelals voorgerecht. Het eerste tussengerecht is een knolselderijsoep met Hollandse garnalen en truffel. Het tweede tussengerecht is een heerlijk gegrilde griet. Het hoofdgerecht bestaat uit gebakken zeebaars met zoete aardappel en heerlijke najaarsgroenten zoals bospeen, paprika en biet. Vervolgens kan je jouw vingers aflikken bij het dessert; gemarineerde ananas, advocaat schuim en chocoladeroomijs.

En tot eind november mag je van dit 5 gangenmenu genieten voor de prijs van een 4 gangenmenu. Reserveer hier je tafel

Villa la Ruche

Villa la RucheVilla la Ruche in Voorburg heeft inmiddels ook haar heerlijke herfstmenu gereed, dat vanaf 3 november wordt geserveerd. Je geniet hier van een 4-gangen menu dat bestaat uit een marbre van wilde duif met ganzenlever, rode kool, bloedworst en crumle vooraf. Het tussengerecht is een herten sucade met spitskool, schorseneer en een saus van fouli. Vervolgens lik je jouw vingers af bij de haas als hoofdgerecht met witlof, rode biet, zilverui en amandelschaafsel. Voor het nagerecht mag je kiezen voor een heerlijke kaasplank of een zoet nagerecht. Reserveer hier je tafel

Restaurant Fouquet

menu du chef FouquetIn Den Haag vind je restaurant Fouquet op de Javastraat. Ook hier geniet je van heerlijke dagverse gerechten, met liefde bereid met producten van het seizoen. Op dit moment is Chef de Cuisine Sebastiaan de laatste hand aan het leggen aan het herfstmenu waar je binnenkort van kan genieten. Zodra hij zijn menu heeft prijsgegeven, delen wij die uiteraard ook met je. Kan je niet wachten? Reserveer dan hier alvast je tafel en laat je verassen met het Menu du Chef!

Wil jij op de hoogte blijven van de beste, leukste, gezelligste en lekkerste restaurants die wij ontdekken? Meld je dan aan voor op de nieuwsbrief en je ontvangt maandelijks leuke tips in je mailbox!

    Deel dit bericht