Alphen aan den Rijn Uit eten

Fijn – Wijn & Foodbar

ontbijt FIJN

De hipste koffie, wijn en food bar van Alphen aan den Rijn

terras Fijn wijnbarIn Alphen aan den Rijn vind je in de Hooftstraat FIJN – Wijn & Foodbar. Een moderne en sfeervolle koffie-, food-en wijnbar waar je kan genieten van heerlijke drankjes en casual eating.

Bij Fijn zit je in een van de sfeervolle zitjes, sta je te kletsen aan een van de hoge tafels of de moderne bar of geniet je op het gezellige terras dat uitkijkt op het water. In de zomer bereidt zelfs een van de grillmasters regelmatig een heerlijk stukje vlees voor de gasten.

pumpkin spiceJe vindt hier de lekkerste kopjes koffie en thee. Geniet van een uitgebreid assortiment van heerlijke kruidenthee’s. En voor de koffie van een vertrouwde espresso of cappuccino tot aan een uitgebreid assortiment van speciale smaken. Zo is de pumpkin spice latte een echte aanrader! En neem er om jezelf te verwennen een van de heerlijke huisgemaakte gebakjes bij.

Op de wijnkaart vind je maar liefst 30 verschillende wijnen die zowel per fles als glas te bestellen zijn. Zo zit er altijd wel iets lekkers voor je bij.

Ontbijt

ontbijt FIJNJe kan al vanaf het ontbijt terecht bij FIJN. Iedere dag serveren ze vanaf 10:00 uur een heerlijk ontbijtje met koffie of thee naar keuze, verse jus, yoghurt met granola en brioche brood met eiersalade, bacon en een zongedroogd tomaatje.

Het ontbijt verschilt iedere maand een beetje omdat er zo veel mogelijk wordt gewerkt met producten uit het seizoen.

Lunch

lunch Fijn wijnbar

Tijdens de lunch kan je kiezen uit verschillende salades, sandwiches en burgers. Of probeer eens een lekkere dagsoep.

Als je van te voren even reserveert, kunnen ze ook een uitgebreide high tea voor je klaarmaken met verschillende soorten kruidenthee, hartige hapjes en soep en heerlijke zoete snoeperijen.

Borrel

borrelplankVoor een gezellige borrel met vriendinnen of collega’s kan je kiezen uit verschillende borrelplanken met een diversiteit aan hapjes en kleine luxe gerechten. Van de traditionele bitterbal tot aan samosa’s, bruchetta of een worst- of kaasplankje. Uiteraard drink je hierbij een van de heerlijke wijnen die op de kaart te vinden zijn.

Of laat je helemaal verassen en kies voor de high wine. Je krijgt drie verschillende glazen wijn met een variatie van koude en warme hapjes.

Diner

diner FIJNTijdens het diner worden er heerlijkheden geserveerd met het shared dining principe. Dus lekkere hapjes die je gezellig met elkaar kan delen. Naast de verschillende borrelplanken en kleine bites, kan je ook kiezen van een lekkere shortrib, heerlijke quiche of smaakvolle gekonfijte eendenpoot.

Voor het bereiden van de gerechten maken de koks van Fijn zo veel en zo vaak mogelijk gebruik van biologische en lokale producten.

FIJN, is dé ideale plek om te genieten van een gezellige informele borrel, maar ook de gelegenheid bij uitstek om je verjaardag of jubileum te vieren.

Contactinformatie

openingstijden Fijn wijnbar

voorkant pand FIJNHooftstraat 31
Alphen aan den Rijn
06-12296589
fijnaandenrijn.nl
mail@fijnaandenrijn.nl

    Deel dit bericht