Den Haag Thema's Uit eten

Feestelijke opening van Urban Restaurant Hendriks

Kok bij het Urban Restaurant
mm
Written by Ester

Menukaart Donderdag 25 januari was het zover. Urban Restaurant Hendriks vierde groots haar opening. Een feestelijke avond met veel gezellige gasten, een DJ die de avond muzikaal begeleidde en heerlijke hapjes en drankjes in een hele mooie zaak. En natuurlijk waren wij hierbij aanwezig!

Urban Restaurant Hendriks in de Prins Hendrikstraat

Je vindt Urban Restaurant Hendrik op de sfeervolle en gezellige Prins Hendrikstraat in Den Haag. In deze straat aan de rand van het Haagse Centrum, zijn altijd veel lokale mensen te vinden. Het restaurant is absoluut een aanvulling in deze winkelstraat aangezien de andere horeca gelegenheden vooral gericht zijn op ontbijt, lunch of de snelle hap.

Het restaurant officieel geopendOverzicht Urban Restaurant

Bij aankomt op dé officiële openingsavond bleek het al vroeg druk. Wij werden aan de deur al verwelkomd en begeleid naar het speciale VIP gedeelte achterin de zaak, pal voor de keuken. Deze was nog mysterieus afgedekt in afwachting van de grote opening. Er was absoluut veel werk van deze avond gemaakt. We kregen bubbels als welkomstdrankje en werden daarna in de watten gelegd met een hele hippe gin-tonic met sinaasappel en kruidnagel.

Eigenaren zo trots als echte zeeheldenFeestelijke onthulling

Het lukte eigenaren Brigitte, Sebastiaan en Harry wonderwel om iedereen even persoonlijk gedag te zeggen. Zo waren er familieleden, vrienden, buurtbewoners en geïnteresseerden.  Zo tegen half zeven namen ze gedrieën het woord en vertelden vol trots over de weg naar deze openingsavond.

Brigitte is al 30 jaar de trotse eigenaresse van Beachclub Titus. Sebastiaan is al ruim 10 jaar haar Gezellige drukteenergieke collega en Harry werkt inmiddels al meerdere jaren achter de schermen. Hij de stille kracht van de Beachclub. Drie jaar geleden is het Beach-zusje At Sea erbij bijgekomen. Een Beachclub op dezelfde strandopgang als Titus, maar dan met een Ibiza-uitstraling.

Brigitte vertelde in haar speech dat ze al jaren met een geweldig leuk en hardwerkend team samenwerkt. Haar wens was het om dit team niet alleen in de zomer, maar het hele jaar door bij elkaar te houden. Die wens is met Urban Restaurant Hendriks in vervulling gegaan.

Het concept gebaseerd op de lokale en toegankelijke producten uit de omgeving

Lekkere hapjes in Urban RestaurantMet het verwijderen van het papier dat voor de keuken hing, was de opening een feit. In de keuken waren al volop heerlijkheden bereid. Zo konden wij gelijk genieten van de lokale, verse en vooral lekkere hapjes die een voorbeeld zijn van wat we vanaf heden kunnen verwachten bij Urban Restaurant Hendriks.

Wij wensen Brigitte, Sebastiaan, Harry en hun team heel veel succes en werkplezier toe. En we komen zelf ook zeker snel weer terug om een lekker vorkje te prikken.

    Deel dit bericht