Feel Good platform: Tante Truus Kan Alles

Feel Good!

Tante Truus kan AllesOpstapmetLisa zoekt steeds meer de samenwerking met andere bloggers. Irene Planken van Tante Truus Kan Alles is ook weer zo’n goede aanwinst! Welkom Irene, we vinden het superleuk dat je bij ons gastblogger wil zijn!

Even voorstellen:

Hi, ik ben Irene Planken. Ik woon samen met Alex en samen hebben wij twee dochters; Marley (2010) en Jenna (2013). Wij wonen met veel plezier in Zoetermeer.

Tante Truus Kan Alles

Mijn blog Tante Truus Kan Alles is een platform voor vrouwen zoals jij en ik. We hebben het allemaal druk met ons werk, gezin, huishouden en sociale contacten. We gaan maar door en vergeten onszelf daarbij. Bij mij resulteerde dit in een burn out. Hierdoor heb ik weer moeten leren bewust te leven en naar mijn lichaam en geest te luisteren. Nu ik weer burn out vrij ben is mijn zoektocht naar een gebalanceerd leven gestart. Hoe vind en hou ik balans in mijn leven? Ik schrijf hierover op mijn blog. En iedere maandag deel ik met jullie mijn strijd tegen de kilo’s. Want ik hou van lekker en veel eten, maar de weegschaal vindt dit iets minder.Logo Tante Truus kan Alles

Feel Good Platform

Op mijn blog kan je terecht voor een moment van rust. Je vindt hier lekkere recepten, fijne beautytips en handige huishoudtips. Wil je lekker bingewatchen en zoek je nog een leuke serie? Iedere maand deel ik een lijst met Netflix favorieten. Het is absoluut geen mommyblog, maar af toen schrijf ik ook over kinderen. Ze zijn immers een onderdeel van ons leven.

Ben jij ook die hardwerkende vrouw die alle ballen hoog probeert te houden? Soms moet je ze gewoon laten vallen en even lekker tijd voor jezelf nemen. Hoe? Dat lees je op Tante Truus Kan Alles!

Contactinformatie:

W: https://www.tantetruuskanalles.nl/
E: info@tantetruuskanalles.nl
Facebook
Instagram
YouTube

    Deel dit bericht