Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Boekpresentatie “Na de Val” van Gert-Jan van den Bemd

13 september 2019 - 17:30 tot 22:00

Gratis
Na de val

Op 13 september verschijnt de tweede roman van schrijver en beeldend kunstenaar Gert-Jan van den Bemd! Jij kan bij de boekpresentatie zijn!

Waar gaat het boek over?

Het boek “Na de Val” vertelt het verhaal van de 26-jarige Sofie. Zij kan zich beter uitdrukken in beelden dan in woorden en daarom zit ze op de vloer in haar ouderlijk huis te tekenen. Ze tekent over haar leven, het onverwachte overlijden van haar vader én een tragisch geheim.

Boekpresentatie van “Na de Val”

Het boek “Na de Val” wordt op 13 september om 17:30 uur gepresenteerd bij Boekhandel Van Kemenade & Hollaers aan de Ginnekenweg in Breda. Hierbij is iedereen van harte welkom. De eerste vijftig klanten die het boek aanschaffen, krijgen er een originele tekening van Gert-Jan bij.

Overige evenementen rondom “Na de Val”

Op 14 september (vanaf 16:00 uur) opent Gert-Jan een expositie bij Galerie Drift (Stationslaan 121, Breda) met kunstwerken geïnspireerd op “Na de Val”.

Daarnaast is er op 22 september, van 14:00 uur tot 16:00 uur, is er bij Galerie Drift een voorlees-teken-event. Hierin leest de schrijver fragmenten voor uit “Na de Val” en worden bezoekers uitgenodigd om daar tekeningen bij te maken. Je hoeft zeker niet te kunnen tekenen! Iedereen mag meedoen!

Praktische informatie

Toegang tot de boekpresentatie is gratis en iedereen is welkom!

Gegevens

Datum:
13 september 2019
Tijd:
17:30 tot 22:00
Kosten:
Gratis

Locatie

Boekhandel Van Kemenade & Hollaers
Ginnekenweg 52-54
Breda, Noord-Brabant 4818JG Nederland
+ Google Maps