Lekker actief Utrecht

Escape Room Time

Escape Room Time

Escape Room Time is de allereerste ‘Real life’ escape room gecombineerd met Virtual Reality. Ze hebben verschillende thema’s waarbinnen je zowel virtueel als in real life puzzels moet zien op te lossen binnen een bepaalde tijd.

Samenwerken in de echte wereld en VR wereld

escaperoom timeEr zijn verschillende activiteiten bij Escape Room Time. Om te beginnen heb je de escape room Time zelf. Dit is niet zomaar een escape room maar een escape room met de real life puzzels, in combinatie met Virtual Reality. Om uit deze ruimte te kunnen ontsnappen moet je dus goed kunnen samenwerken en goed kunnen communiceren. De real life puzzels kunnen dus mogelijk alleen opgelost worden als je goede communicatie hebt met degene die in de virtuele wereld kan kijken.

Casa de Papel

Casa de Papel Escape Room TimeNaast de escape room Time, bieden wij ook een escape room aan in het jasje van de populaire serie La Casa de Papel. Hierbij moet je goed samenwerken onder leiding van El Professor om de puzzels op te lossen. Bij deze escape room kan er dan ook gestreden worden tussen teams. De game kan wel met 48 personen tegelijkertijd gespeeld worden! Verder kan het gecombineerd worden met een vergadering voor een bedrijfsuitje of met één van onze andere activiteiten.

Zombie Shooter

zombie shooter escape room timeMaar er is meer te doen dan escape rooms of escape games. Je kan bij Escape Room Time namelijk ook Zombie shooter in VR spelen. Hierbij zorg jij ervoor dat je je vrienden, familie of collega’s de stuipen op het lijf jaagt! In deze shooter kan je met z’n tweeën tegelijkertijd, en in de toekomst zelfs met zijn vieren tegelijk, op zombies schieten. Ook hierbij kan je samenwerken maar ook een competitie houden tussen twee teams.

Want naast dat je samen alle zombies moet neerschieten, krijg je na ieder level te zien wat je persoonlijke- of teamscore is. Tijdens de game zit je in een verlaten schoolgebouw waarin een virus is uitgebroken. Eén meisje binnen de school heeft het virus niet opgelopen en deze moet je dan redden uit de klauwen van de zombies! Gelukkig heb je een krachtig wapen waarmee je de zombies kan neerschieten om jezelf te verdedigen. Hiermee ervaar je een unieke en nieuwe vorm van horror! Dus wie wordt de beste zombiejager van jullie team?

Defuse the bomb

defuse the bombHeb je altijd al eens een bom willen ontmantelen? Dan is “defuse the bomb” de ideale activiteit voor jou! Je moet er met je team voor zorgen dat je de puzzels op de bom op tijd oplost, want de tijd blijft doortikken en als je te laat bent met het oplossen van alle puzzels ontploft de bom natuurlijk. Deze activiteit is dus erg handig voor teambuilding. Dit komt doordat één persoon de bom maar kan zien en dus alles moet vertellen aan de anderen van de groep zodat zij dan de rest van de puzzels kunnen oplossen.

City games

City game escape room timeJe kan met Escape Room Time ook de binnenstad van Utrecht verkennen met een van de twee city games: From Russia With Love en La Casa de Papel. Met deze city games beleef je een avontuur door de mooie binnenstad met zo veel mensen als jij maar in de groep wilt hebben. Het zijn speurtochten met gebruik van nieuwe technologie en uitdagende missies. Zo wordt er ook gebruik gemaakt van Augmented Reality, waar je echt versteld van gaat staan!

Tijdens deze speurtocht zijn het geen suffe vragen, maar echt escape room puzzels en raadsels. Eenmaal in de stad krijg je een koffer of een rugzak, afhankelijk van de gekozen versie, vol met gadgets mee waarmee jij de vragen mee moet gaan beantwoorden.

Pop-up Casa de Papel bij jou op locatie

escape room time op locatieIs Utrecht voor jullie wat te ver weg? Geen probleem! De nieuwste Casa de Papel VR game is namelijk ook te boeken in een pop-up versie, zodat je deze overal mee kan spelen. Ook deze room is een combinatie van virtual reality puzzels en real life, waarbij je goed samen moet werken om uiteindelijk de bank te kraken en je tegenstanders te slim af moet zijn!

Contactinformatie

loco escape room timeA: Eendrachtlaan 260 in Utrecht
T: 030 227 3193
W: escaperoomtime.nl
F: Facebook 

 

    Deel dit bericht