Amsterdam Dagje Uit Lekker actief

Escape-room [esc] Amsterdam

Escape room Amsterdam

Een bijzondere live game beleving bij escape-room [esc] Amsterdam

schedel escape room amsterdamOnopgeloste puzzels, heel veel vragen en een klok die maar door blijft tikken. Trigger je hersenen en daag jezelf, je collega’s, vriendinnen of gezin uit om eens op een hele andere manier te denken.

Weten jullie op de juiste manier samen te werken, de spanning de baas te zijn en binnen 60 minuten te ontsnappen?

Oude jungletombes of gevangenschap

escape room AmsterdamBij escape-room [esc] Amsterdam ben je aan het juiste adres voor spanning en sensatie! Je waant jezelf in een compleet andere wereld. Er zijn twee kamers met geheel verschillende thema’s.

Tijdens jullie expeditie in de jungle op zoek naar oude tombes stuiten jullie op een bijzonder object. Het gevaar is direct duidelijk. Maar weten jullie het gevaar onschadelijk te maken voor het te laat is?

De andere kamer brengt jullie terug in de tijd. Amsterdam, 1303. Het Beleg van Amsterdam is net afgelopen. Graaf Gijsbrecht van Amstel heeft de slag verloren. Onterecht worden jullie gezien als soldaten die hem bijstonden en gevangengenomen. Jullie hebben precies 60 minuten om uit gevangenschap te ontsnappen.

Samenwerken is de key

ontsnapt escape room AmsterdamDat lukt zeker niet iedereen. Probeer de cryptische aanwijzingen te ontrafelen en werk samen om de juiste verbanden te zien. Hoe beter je daarin slaagt, des te dichter je bij de uiteindelijke ontsnapping komt.

Wist je dat er hele artikelen zijn geschreven over de ideale groepssamenstelling voor een escape room? Zo moet je goed een kamer kunnen onderzoeken, onder tijdsdruk kunnen presteren, je hoofd koel houden en logisch kunnen nadenken.

Voor ons gaat een escape room vooral om gezelligheid. Om die reden hoeven jullie het niet helemaal alleen te doen. Er staat een game-master voor jullie klaar om jullie te helpen als jullie echt vastlopen.

Combineer je escape room bezoek met een dagje Amsterdam

OpstapmetLisa AmsterdamEscape room Amsterdam is centraal gelegen aan de Laurierstraat 88 in de Jordaan. Perfect om je bezoek in Amsterdam compleet te maken. Geniet van de unieke grachtenpanden, bruggen en grachten vol bootjes in deze schilderachtige buurt. Bezoek de bijzondere en originele winkeltjes in “De 9 Straatjes”.

Laat je vervolgens bij escape room Amsterdam ontvangen met een lekker kopje koffie of thee voordat  jullie een bijzondere live game instappen. Je kan bij elke dag bij escape room Amsterdam terecht tussen 9:30 ‘s ochtends en 23:00 ‘s avonds met groepen tot 11 personen. En reserveren doe je rechtstreeks op de website: esc.nl/amsterdam/

Escape-room [esc] Amsterdam is de meest betaalbare escape-room van Amsterdam. Zo betaal je met vier personen slechts €19,99 per persoon. Als jullie ontsnapt zijn of de tijd is verstreken, maken we nog een leuke groepsfoto als aandenken. Sluit jullie dag af bij een van de vele bruisende restaurantjes en cafés in de buurt.

Contactinformatie

A: Laurierstraat 88 in Amsterdam
T: 020 – 244 06 35
I: amsterdam@esc.nl
W: esc.nl/amsterdam

Parkeren

Je fiets parkeer je gemakkelijk voor de deur. De auto kun je het beste kwijt bij QPark Europarking aan de Marnixstraat 250. Ook met het OV zijn is de escape-room goed bereikbaar. Vanaf haltes Marnixstraat/Rozengracht of Westermarkt is het nog 3 minuutjes lopen. 

    Deel dit bericht