Den Haag Rijswijk Uit eten

Een nieuwe kaart met een heerlijk herfstmenu

herfstmenu The Penthouse
mm
Written by Ester

Inmiddels lijkt het toch echt gedaan met de zomer. De temperatuur is gedaald, het wordt weer sneller donker en de bomen verliezen hun blaadjes. Dé tijd van het jaar om het binnen gezellig te maken. Dat kan natuurlijk in je eigen huis, maar ook heel goed in een knus en sfeervol restaurants. Veel restaurants passen dan ook hun menu aan op de tijd van het jaar. Een heerlijk herfstmenu samengesteld met producten uit het seizoen. Bospaddenstoelen, truffel, gevogelte, wild en mooie, volle wijnen.

Wij zijn natuurlijk ook weer op zoek gegaan naar de de lekkerste herfstmenu’s. Fouquet, Elea en The Penthouse hebben ze alvast aan ons verklapt.

Fouquet

menu du chef FouquetZo kan je bij Frans Restaurant Fouquet in Den Haag met het menu du chef, onder andere genieten van heerlijke brandade van schelvis, dungesneden gerookte eendenborst, een bisque van schaaldieren met venkel, tomaat en rouille en verschillende gerechten met bospaddenstoelen als voor of tussengerecht. En als hoofdgerechten kan je bijvoorbeeld smullen van een geweldige coq au vin en dorade of couscous met ratatouille. Kijk snel op de nieuwe menukaart voor alle gerechten.

Restaurant Elea

Griekse Yoghurt EleaBij Restaurant Elea in Rijswijk kan je de herfst proeven met een Grieks tintje. Chef Takis heeft een heerlijk menu opgesteld met onder andere forel, ganzenlever, en patrijs. Maar je kan ook genieten van coquilles, kalf, kreeft en aardpeer. Hiermee heeft hij weer geweldige gerechten samengesteld waarin hij gebruik maakt van bijvoorbeeld hazelnoot en kastanje, paddenstoelen, pompoen en schorseneer. En als je zelf geen keuze kan maken uit deze heerlijkheden, stelt chef Takis graag een heerlijk meer-gangendiner voor je samen. Je kan de nieuwe menukaart hier zelf bekijken.

The Penthouse

OCEAN'S FLAVOURS The PenthouseThe Penthouse in Den Haag serveert deze herfst heerlijke voorgerechten als coquilles, softshell krab en een selectie van exclusieve vleessoorten en een overheerlijke garnalensoep met lotuswortel en koriander. Om vervolgens de genieten van heerlijkheden uit de oceaan en het beste vlees bereid met producten uit het seizoen zoals biet, schorseneren, truffel en seizoensgroenten. Je vindt de nieuwe kaart op de website.

Waar ga jij het liefste uit eten? Laat het ons weten in onderstaand reactieveld!

    Deel dit bericht