Alphen aan den Rijn Uit eten

Een gezellige avond uit bij Wijnbar & Zo

Wijnbar & Zo Alphen
mm
Written by Ester

Onze generatie (de 35 plussers…) kennen het nog wel. Ergens vanaf je 16e ging je naast naar de discotheek ook met je vaste clubje vrienden naar de kroeg. Daar dronk je dan een mixje of een glas zoete, witte wijn. Onze smaakpapillen zijn door de jaren gelukkig wat verder ontwikkeld en kunnen we inmiddels echt genieten van een heerlijk glas droge witte, of volle rode wijn.

In plaats van de kroeg in te duiken, kan je tegenwoordig genieten van heerlijke wijntjes in een Wijnbar. Zo hebben wij onlangs kennis mogen maken met Wijnbar&Zo in Alphen aan den Rijn en zijn we op ontdekkingstocht gegaan in het overweldigende assortiment.

Wijn in de winkelstraat

Je vindt Wijnbar&Zo in de gezellige Julianastraat. Als het zonnetje schijnt, zit je hier heerlijk op het terras en geniet je van een heerlijk wijntje terwijl jij lekker mensen observeert die in de winkelstraat voorbij komen.

Wijnbar enzo AlphenWanneer je binnen plaatsneemt, kan je kiezen voor verschillende hoekjes en zitjes. Zit je liever een beetje apart met een vriendin zodat je uitgebreid kan bijkletsen? Of hou je er van om contact te maken met andere mensen? Het kan allebei. Maar ook al je iets te vieren hebt met een groep of gezellig aan de borrel wilt met collega’s is er meer dan genoeg ruimte en mogelijkheid om een fijne plek uit te zoeken.

Heel veel wijn

Wijnen bij Wijnbar en zoOp de kaart én daar omheen, kan je kiezen uit maar liefst 250 verschillende wijnen waarvan de meesten per glas te bestellen zijn. Zo kan je jezelf verwennen met een topwijn zoals een Sancerre, Barolo of Gran Reserva. Maar er zijn ook heerlijke champagnes en zelfs cocktails en Gin-Tonics.

Toen wij een bezoek brachten aan Wijnbar&Zo hebben wij heerlijke glazen wijn en zelf gemixte Aperol Spritzen genomen.

Lekkere hapjes voor bij de borrel

Lekkere borrelhapjes Wijnbar & ZoWanneer je echt alleen maar wijntje drinkt, zweef je vanzelf richting de uitgang… Het is dus niet alleen lekker, maar ook verstandig om naast je wijntje ook van een lekker borrelhapje te genieten. Voor ons werd een heerlijke overvolle borrelplank klaargemaakt met lekkere worstjes en kazen. Maar als je trek hebt in een iets grotere bite, kan je kiezen uit allerlei lekkere fingerfoods.

Wij vinden Wijnbar&Zo leuk! Een echte aanrader om een gezellig avondje uit te gaan en te genieten van lekkere wijntjes en hapjes!

Wil jij leuke adresjes voor een leuke avond uit blijven ontvangen? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief. Dan maak je gelijk kans op leuke acties en prijzen.

    Deel dit bericht