Amsterdam Den Haag Festivals Rotterdam Thema's Uit eten

De leukste plekken voor de mooiste vuurwerkshows

Vuurwerkshows http://www.rangeley-maine.com/event/grants-camps-4th-of-july-celebration/
mm
Written by Sonja Koene

Als kind hield ik niet zo van vuurwerk. Vooral knalvuurwerk kon mij gestolen worden. Eigenlijk was ik altijd weer blij als Oudejaarsavond achter de rug was. Bij ons in de buurt konden de knallen niet hard genoeg zijn. Dat veranderde toen we gingen verhuizen en tijdens Oud en Nieuw getrakteerd werden op prachtig siervuurwerk. Vanaf toen werd Oud en Nieuw magisch. En daarom hebben wij ook dit haar de leukste en belangrijkste vuurwerkshows voor je op een rijtje gezet.

Den Haag

In Den Haag kan je op veel plaatsen genieten van prachtig vuurwerk. Zowel laag bij grond, als hoog in de lucht!

Vuurwerkshow Den Haag https://www.omroepwest.nlVuurwerkshow op de Hofvijfer

De gemeente Den Haag organiseert ook dit jaar weer een gratis spectaculair vuurwerkfeest bij de Hofvijver. Onder het genot van een hitmix van de grootste muziek-hits van 2017 kijk je je ogen uit! Naast vuurwerk is er ook een licht- en videoshow geprojecteerd op de gebouwen van het Binnenhof.

Een prachtig uitzicht vanaf The Penthouse

Is het weer niet zo best en blijf je liever binnen? Restaurant en Skybar The Penthouse in Den Haag is een wereldplek op 135 meter hoogte, met een adembenemend uitzicht, tot wel 45 kilometer ver. Het restaurant is uitstekend en het eten is fantastisch! Samen met het spectaculaire uitzicht bezorgt het restaurant je een compleet verzorgde avond uit. En als je in de komende dagen al een bezoek brengt aan The Penthouse, is de kans groot dat je wordt beloond met uitzicht op stiekem vuurwerk in Den Haag. Je komt dus alvast volledig in de Nieuwjaarsstemming. Of luid als klap op de vuurpijl het nieuwe jaar in bij The Penthouse tijdens het Champagne Skyball!

Een mooi overzicht vanaf Bink Rooftop

Bar en Restaurant Bink Rooftop kan je vinden op de bovenste verdieping van het Bink36 gebouw op de Binckhorstlaan in Den Haag. Je kan je hier laten verrassen door het verrassingsmenu van chefkok Tommy Maximiliaan Prent. Aansluitend kan je genieten van de New Year´s Eve Party. De vijfde etage van het M-gebouw trakteert je op een prachtig uitzicht mét prachtig siervuurwerk.

ScheveningenVuurwerkshow Scheveningen https://denhaagfm.nl

Vuurwerk bekijken vanaf het strand is natuurlijk super! Daarna kun je lekker opwarmen in een van de gezellige restaurants en bars op de Scheveningse boulevard.

Groot vreugdevuur op het strand

Op Oudejaarsavond wordt zoals ieder jaar het nieuwe jaar op het strand van Scheveningen knallend ingeluid met uitzicht op de enorme vreugdevuren in Duindorp en Scheveningen. De deelname van het Scheveningse vreudgevuur is na een geschil met de gemeente overgenomen door een andere organisatie. Uiteraard wordt er ook vuurwerk afgestoken en kun je lekker warm worden met een warme chocolademelk op het strand.

O&N diner en party 2018 bij de Crazy Pianos

Oud en Nieuw vieren bij Crazy Pianos staat gelijk aan een avond vol muzikaal plezier. Je kunt kiezen voor een dinerticket of alleen een partyticket. Als je kiest voor een dinerticket, dan heb je automatisch ook een partyticket. Uiteraard wordt de avond afgesloten met een mooi vuurwerk.

Amsterdam

Natuurlijk kan onze hoofdstad niet achterblijven wanneer het gaat om het vieren van Oud en Nieuw. Er worden op diverse plaatsen in Amsterdam vuurwerkshows georganiseerd.

Vuurwerk I AmsterdamVuurwerk op de Kop van Java

Wil je écht spectaculair vuurwerk? Dan moet je naar de vuurwerkshow op de Kop van Java gaan. De gemeente Amsterdam organiseert daar ook dit jaar weer een gratis vuurwerkshow. Tip van de gemeente: zoek een plekje op de Noordwal voor een mooi overzicht!

Floor 17

Floor 17 aan de Staalmeesterlaan in Amsterdam bestaat uit een Skybar, Rooftop en restaurant. Het restaurant, gelegen op de bovenste etages van het Ramada Apollo hotel heeft het hoogste dakterras van heel Amsterdam en zorgt daarvoor voor het meest waanzinnige uitzicht. Dus stel je voor dat je rond de jaarwisseling kan genieten van al dat vuurwerk, terwijl je zelf geniet van een fantastische ambiance en een geweldig diner. En tijdens Oud & Nieuw kun je flink feesten tijdens het Nye in the Sky of Roaring twenties event. Tijdens dit event waan je je even in 1925. De dresscode is dan ook Great Gatsby. Er zijn verschillende tickets beschikbaar, maar wees er snel bij want op=op!

Rotterdam

Rotterdam mag zeker niet ontbreken in dit lijstje. Natuurlijk vanwege het spectaculaire Nationale vuurwerk. Er is zelfs dit jaar voor het eerst een vuurwerkshow speciaal voor de kinderen!

Het Nationale VuurwerkVuurwerk hetnatinalevuurwerk.nl

In Rotterdam wordt ieder jaar het Nationale Vuurwerk gehouden.  Vanaf 22:30 uur kun je hier samen met 60.000 mensen aftellen naar 2018. Dit onder het genot van een traditionele oliebol en een muziekmix van de grootste hits van 2017. Het Nationale Vuurwerk vindt plaats aan de voet van de Erasmusbrug. Het wordt ook uitgezonden op RTL!

Het Nationale Kindervuurwerk

Dit jaar wordt voor het eerst ook een vuurwerkshow voor kinderen georganiseerd! Vanaf 18:00 uur zijn de kinderen van harte welkom voor een lekkere oliebol en de leukste muziek van 2017. Om 19:00 uur precies wordt het mooiste vuurwerk afgeschoten! Het Nationale Kindervuurwerk vindt plaats aan de voet van de Erasmusbrug. Ook het Nationale Kindervuurwerk wordt uitgezonden op RTL!

Weet jij nóg meer plaatsen waar je knallend het jaar uit kunt? Laat het ons weten in onderstaand reactieveld!

    Deel dit bericht