Amsterdam Dagje Uit Den Haag Geen categorie Groningen Limburg Noord-Brabant

De leukste Oud & Nieuw Feesten

Oud & Nieuw feest
mm
Written by Ester

Ben jij er nog niet uit hoe jij Oud & Nieuw wilt doorbrengen dit jaar? Wij hebben een overzicht gemaakt van leuke plekken door het hele land om jouw nieuwe jaar in te luiden!

Oud & Nieuw in Den Haag

discobal Oud & NieuwVoor wie is opgegroeid in regio Den Haag kan deze oud en nieuw terug in de tijd. Je kan deze jaarwisseling namelijk vieren op een aantal nostalgische locaties. Zo kan je bij Westwood, waar menig schoolfeest heeft plaatsgevonden, het nieuwe jaar inluiden tijdens het NYE: Glitterfest. Bij Ockenburgh Active kan je op oudejaarsavond terug in de tijd met de Disco-Train New Years Party. Maar ook bij DE staplocatie van de jaren ’90 en het begin van deze eeuw, Crazy Piano’s kan je terug in de tijd door oudejaarsnacht lekker mee te blèren en te dansen met de gouwe ouwe nummers die daar live op de piano’s, waar onze Roel van Velzen zijn carrière is begonnen, worden gespeeld.

Oud & Nieuw in Amsterdam

feestje Oud & NieuwNatuurlijk staat ook onze hoofdstad bol van de nieuwjaarsfeesten. Zo kan je kiezen tussen verschillende thema’s bij NYE DoubleTree by Hilton Amsterdam Centraal, geniet je van een 7-gangendiner met fantastisch uitzicht bij Floor17, dans je het nieuwe jaar in tijdens Awakenings New Year’s Eve in de Westergastfabriek of bij EPIQ in de Ziggo Dome. Maar naast de overweldigende feesten heeft het ook zijn charme om met een groep vrienden op een van de pleinen, restaurants of kroegen die Amsterdam rijk is bij elkaar te komen en met elkaar het nieuwe jaar in luiden.

Oud & Nieuw in Rotterdam

Nationaal Vuurwerk RotterdamRotterdam staat tijdens de jaarwisseling natuurlijk bekend om haar Nationaal Vuurwerk vanaf de Erasmusbrug. Wanneer je jouw oudejaarsfeest viert bij Frank Borrel in de Cruise Terminal, heb je niet alleen een heel gezellige avond, maar ook nog eens fantastisch uitzicht op dit vuurwerk spektakel. Maar ook in de Rotterdamse binnenstad kan je spetterend het nieuwe jaar in. Zo dans je in De Doelen bij NYE: Blowing Bubbles door de jaarwisseling heen. Maar wist je ook dat het Nationale vuurwerk dit jaar op maar liefst drie locaties wordt afgestoken? Ze organiseren namelijk voor het eerst ook sensationele vuurwerkshows in Nesselande en Hoek van Holland!

Oud & Nieuw in de Efteling

Oud & Nieuw EftelingEen kennis van mij heeft afgelopen jaar Oud & Nieuw met haar gezin gevierd in de Efteling. De duizenden twinkelende lichtjes, winterse attracties, hartverwarmend entertainment én natuurlijk prachtig vuurwerk zorgen voor een onvergetelijke avond. Zij vond het in ieder geval schitterend en haar kinderen keken hun ogen uit. Natuurlijk is de Efteling niet alleen op Oudejaarsavond een toplocatie, maar tijdens de hele feestdagenperiode is dit pretpark feestelijk versierd waardoor er nog meer magie heerst.

Vuurwerk Maastricht

Oud & Nieuw in de binnenstad

Vier jij de jaarwisseling liever in een wat intiemere omgeving dan op zo’n massale feestlocatie? Veel Nederlandse steden hebben gezellige plekken waar je traditioneel kan proosten op het nieuwe jaar. In Groningen is het bijvoorbeeld op de Vismarkt en de Grote Markt iedere jaar erg gezellig. Maar ook in Utrecht staat het bol van de café’s in de binnenstad die de champagne al voor je klaar hebben staan.

En wat dacht je van Maastricht? Begin de avond met een heerlijk en gezellig diner op het Vrijthof en sluit de avond af met het vuurwerk vanaf de Sint Servaasbrug over de Maas.

champagne proosten

Oud en nieuw in je eigen woonplaats

Wil jij in je eigen woonplaats blijven maar Oud & Nieuw wel buiten de deur vieren? Informeer dan eens bij jouw favoriete restaurants of lievelingscafé. Grote kans dat zij ook een leuk arrangement hebben opgesteld of jou en je vrienden/familie lekker in de watten te leggen op Oudejaarsavond en met elkaar het nieuwe jaar in te luiden.

Wil jij op de hoogte blijven van de leukste plekken van Nederland voor een uitje, feestje of gezellige trip? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief en ontvang onze tips maandelijks in jouw mailbox.

    Deel dit bericht