Amsterdam Breda Dagje Uit Den Haag Rotterdam Shoppen Steden Thema's Uit eten Utrecht

De leukste dingen om te doen in januari

Leukste uitjes in januari
mm
Written by Sonja

Januari is voor de meeste mensen de meest saaie maand van het jaar. De feestdagen zijn achter de rug, de dagen zijn grauw en koud en er is weinig te beleven. Dat laatste is zeker niet waar. Er is juist heel veel te beleven in januari!

Sale in januari!

Sale in januariDit is dé tijd om je garderobe eens flink aan te vullen. De Sale is namelijk begonnen! Geef toe: niets is leuker dan eens lekker shoppen. Ook kan je nu al voorzichtig een beetje proeven van de nieuwe lentecollectie. De grote, bekende steden zoals Amsterdam, Rotterdam,  Den Haag en Utrecht zijn natuurlijk altijd leuk om te bezoeken. Zo kan je de 9 straatjes in Amsterdam zeker niet overslaan als je op zoek bent naar bijzondere winkels. Maar denk ook zeker aan Haarlem, Breda en Amstelveen!

Gezellig lunchen en borrelen in januari!

de beste borrelplekken

Van al dat gewinkel krijg je natuurlijk honger en dorst. Heb je goede voornemens en ben je bang dat buiten de deur lunchen ongezond is? Dan heb je het mis! Wij hebben de leukste, lekkerste en meest gezonde lunchplekken voor je op een rijtje gezet. Maar ook borrelen na een intensieve shopdag is heerlijk. Even de benen laten uitrusten en zelf even genieten van een heerlijk drankje. Wij hebben ook de leukste borrelplekken voor je op een rijtje gezet!

Bezoek een beurs in januari!

Van 9 t/m 13 januari is de Vakantiebeurs er weer! Je vakantievoorpret begint in de Jaarbeurs in Utrecht. Verjaag het grauwe januarigevoel en kom alvast helemaal in de vakantiesferen.

Januari beursHou je meer van bijzondere reizen? Dan kan je helemaal je hart ophalen in Breda. Hier wordt namelijk de Vakantiebeurs voor Bijzondere Reizen georganiseerd op 19 en 20 januari 2019. Zij richten zich op gespecialiseerde reizen naar bijvoorbeeld het poolgebied. Maar denk vooral ook aan bijzondere wandeltochten. De Beurs voor Bijzondere Reizen wordt gehouden in de Grote Kerk in Breda.

Ben je een boekenwurm? Dan kun je het Boekenfestijn in Ahoy Rotterdam van 24 tot en met 27 januari 2019 zeker niet missen! Hier vind je duizenden boeken, stripboeken en cd-roms. Je kan hier heerlijk snuffelen en je voorraad boeken aanvullen. Want wat is er fijner dan je helemaal verliezen in een goed boek met een lekker kopje thee binnen handbereik?

Ga je in 2019 trouwen? Gefeliciteerd! Dan kan een bezoek aan de Love and Marriagebeurs in het Beursgebouw in Eindhoven zeker niet ontbreken. De beurs wordt gehouden op 19 en 20 januari. Hier kan je alvast voorpret hebben en ideeën opdoen.

Januari in de zon

Ben je geïnteresseerd in spiritualiteit? In de Broodfabriek in Rijswijk wordt op 26 en 27 januari de paranormaal alternatieve beurs georganiseerd. Zo kan je alvast helemaal zen het nieuwe jaar in! Een beter begin is er niet!

Je ziet het, je hoeft je niet te vervelen in januari. Heb jij nog leuke tips? Laat dan een reactie achter in het reactieveld!

    Deel dit bericht