Amsterdam Breda Dagje Uit Den Haag Rotterdam Shoppen Steden Thema's Uit eten Utrecht

De leukste dingen om te doen in januari

mm
Written by Sonja

Januari is voor de meeste mensen de meest saaie maand van het jaar. De feestdagen zijn achter de rug, de dagen zijn grauw en koud en er is weinig te beleven. Dat laatste is zeker niet waar. Er is juist heel veel te beleven in januari!

Sale in januari!

Sale in januariDit is dé tijd om je garderobe eens flink aan te vullen. De Sale is namelijk begonnen! Geef toe: niets is leuker dan eens lekker shoppen. Ook kan je nu al voorzichtig een beetje proeven van de nieuwe lentecollectie. De grote, bekende steden zoals Amsterdam, Rotterdam,  Den Haag en Utrecht zijn natuurlijk altijd leuk om te bezoeken. Zo kan je de 9 straatjes in Amsterdam zeker niet overslaan als je op zoek bent naar bijzondere winkels. Maar denk ook zeker aan Haarlem, Breda en Amstelveen!

Het weer in januari kan wel eens tegenzitten. Maar dat hoeft het winkelen niet tegen te houden. Er zijn namelijk een heleboel overdekte winkelcentra waar je heerlijk kan winkelen zonder dat je haar helemaal verwaaid is en je make-up op je knieën hangt na een regenbui. Wij hebben tips voor je voor de leukste overdekte winkelcentra in Nederland.

Gezellig lunchen en borrelen in januari!

de beste borrelplekken

Van al dat gewinkel krijg je natuurlijk honger en dorst. Heb je goede voornemens en ben je bang dat buiten de deur lunchen ongezond is? Dan heb je het mis! Wij hebben de leukste, lekkerste en meest gezonde lunchplekken voor je op een rijtje gezet. Maar ook borrelen na een intensieve shopdag is heerlijk. Even de benen laten uitrusten en zelf even genieten van een heerlijk drankje. Wij hebben ook de leukste borrelplekken voor je op een rijtje gezet! Het nu natuurlijk geen terrasjesweer, maar binnen is het ook gezellig!

Bezoek een beurs in januari!

Van 16 tot en met 19 januari 2020 is de Vakantiebeurs er weer! Je vakantievoorpret begint in de Jaarbeurs in Utrecht. Verjaag het grauwe januarigevoel en kom alvast helemaal in de vakantiesferen.

Ga je in 2020 trouwen? Gefeliciteerd! Je kan heerlijk inspiratie opdoen bij een van de vele bruidsbeurzen die Nederland rijk is. Er is er vast een bij jou in de buurt.

Ga lekker naar buiten!

Winter januari meisjeIedereen knapt op van een frisse neus. Ga eens naar het strand of naar het bos. Na een lange wandeling kan je met een goed gevoel op de bank neerploffen en nagenieten met een gloeiend gezicht.

Als je naar het strand bent geweest, hoef je nog niet meteen naar huis. Er zijn namelijk strandtenten die het gehele jaar geopend zijn. Hier kan je lekker genieten van een warme chocolademelk.

Maak het thuis gezellig

In deze periode is het juist leuk om het gezellig in huis te maken. Of je dat nou doet met leuke woonaccessoires van bijvoorbeeld Loods 5 of Intratuin of met lekkere hapjes van jouw favoriete delicatessenwinkel. Dat is trouwens allemaal heel erg Hygge, wist je dat? Als je er maar voor zorgt dat BlueMonday geen grip op je krijgt. Maandag 20 januari schijnt namelijk de meest depressieve dag van het jaar te worden. Gelukkig hebben wij tips voor je zodat jij deze dag fluitend doorkomt!

Wil je op de hoogte blijven van leuke tips, nieuwe blogs en gave winacties? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief. Dan mis jij nooit meer iets! 

 

    Deel dit bericht