Breda Noord-Brabant Theater en hippe musea

De Avenue

Theater De Avenue

In het hart van Breda vind je de mooiste evenementenlocatie die Brabant rijk is, De Avenue. Een bijzondere locatie voor bruiloften, personeelsfeesten, dinnershows, verjaardagen, vergaderingen en meer.

Theater De Avenue in BredaKarakteristieke en sfeervolle locatie

Achter de karakteristieke deuren van de voormalige schuilkerk, schuilen twee prachtige en sfeervolle zalen met beide een authentieke sfeer. De twee zalen bieden ruimte aan diverse groepssamenstellingen van verschillende grote.

De Sociëteit (bovenzaal) bevat een gewelfd plafond, houten vloeren en een bijzondere oude bar welke de ruimte een warme, sfeervolle uitstraling geeft. Beneden vind je de Theaterzaal. Deze heeft een prachtige uitstraling dankzij de balkons aan weerszijden van het hoge podium en het balzaalgevoel dat dit met zich meebrengt.

Spetterende dinnershows

dinnershow De AvenueSinds 1996 Is het unieke pand in gebruik als De Avenue, wat ook wel bekend staat om haar spraakmakende dinnershows die zowel regulier als exclusief te bezoeken zijn. Van prachtige shows als ‘Cirque du Burlesque’ naar muzikaal cabaret en terug in de tijd bij ‘Groeten uit Holland’. Vermakelijk en afwisselende entertainment.

De Avenue verzorgt alle catering zelf. Van een uitgebreid driegangendiner tot een walking-dinner of een lekker lunchbuffet.

Dus of je nou aanschuift tijdens de dinnershow of een eigen gelegenheid, alles wordt tot in de puntjes verzorgt.

Contactinformatie

Waterstraat 5
4811 WZ Breda
www.de-avenue.nl
info@de-avenue.nl 
076 – 206 5011

 

    Deel dit bericht