Uit eten Utrecht

Bijzonder all you can eat restaurant FoodExplore in Utrecht

FoodExplore All you can eat
mm
Written by Sonja

Onlangs ging het team van OpstapmetLisa naar een bijzondere all you can eat in Utrecht! We gingen namelijk naar FoodExplore, een restaurant met een all you can eat concept, maar wel anders dan anders. We waren erg verrast!

The Wall

Foodexplore op de vloerJe vindt FoodExplore langs de A2 (afslag 7) in shopping mall The Wall. Naast diverse winkels en leuke indoor speelhallen zoals een rollskatebaan, een klimhal en een binnenspeeltuin kan je hier dus heerlijk uit eten. En het mooie is: er is zelfs voor de moeilijkste eters wel wat te vinden! Parkeren bij The Wall is heel eenvoudig en de eerste twee uur gratis. Na die twee uur parkeren betaal je maar € 1,- per uur.

All you can eat, maar dan anders

Foodexplore barEten bij FoodExplore is anders dan bij andere all you can eat restaurants. Je vindt er namelijk allemaal leuke kleine eettentjes, zoals op een Aziatische markt. In het midden van het restaurant vind je een grote bar waar je drankjes kan halen. Frisdranken, bier, huiswijnen, slush puppy’s, koffie en thee zijn gewoon bij de prijs inbegrepen. Wil je een cocktail of een buitenlands likeurtje? Dan kan je de meerprijs daarvan meteen afrekenen.

Van alles en nog wat!

FoodExplore collage lekker etenHet is bij het all you can eat concept vaak zo dat je van verschillende keukens kan genieten. Zo kan je er vaak sushi eten, maar ook pizza, salades kiezen en iets kiezen van de live-cooking. Dat kan ook bij FoodExplore, maar daar is alles heel overzichtelijk en handig ingedeeld. En zijn er ook een aantal kraampjes waar ze net wat apartere gerechten hebben dat bij de standaard all you can eat restaurants. Zo was er een Mexicaanse kraam met heerlijke taco’s en quesadillas, een aparte kraam met Spaanse tapas, een Belgische wafelkraam en zelfs een Oosterse kraam met heerlijke Dim Sum, Pekingeend en Pekingeend flensjes!

Alles heeft een eigen marktkraam! Het ziet er daarom ook heel gezellig uit, het is net echt of je op een Aziatische markt loopt. Het enige minpunt is: het is onmogelijk al het lekkers te proeven. Je moet dus echt keuzes maken!

Heel gemoedelijk

Foodexplore verschillende marktkramenWij waren op een vrijdagavond bij FoodExplore en hadden gekozen voor het 3 uur durende arrangement. We waren al om 6 uur binnen waardoor het eerst nog vrij rustig was. Het werd wel steeds drukker, maar gek genoeg had je dat helemaal niet door. De sfeer bij de marktkraampjes was heel gemoedelijk waardoor er geen massa’s mensen voor hetzelfde product gingen. Ook bij de live-cooking waren de rijen niet erg lang. Heel fijn!

Ook leuk voor kinderen

Foodexplore vis schaal en schelpdierenFoodExplore is ook heel goed te doen met kinderen. Er is een grote binnenspeeltuin waar de kinderen zich prima kunnen vermaken en kinderen kunnen al vrij jong zelf het restaurant verkennen. Er is voor hen ook van alles om te eten, aardappel twisters, hamburgers, poffertjes, crêpes en pizza. En wedden dat zij zich ook bij de desserts helemaal kunnen uitleven? Ideaal voor verjaardagen en andere feestjes met het hele gezin.

Voor 2 personen of grote groepen

Foodexplore uitgelichtJe kan bij FoodExplore al een tafel reserveren vanaf 2 personen. Maar ook grotere groepen zijn er van harte welkom. Het personeel is er om het jou helemaal naar de zin te maken en je tafeltje wordt ook netjes schoon gehouden. Wij komen zeker een keer terug want we zijn erg verrast door dit leuke all you can eat restaurant!

Wil je op de hoogte gehouden worden van de laatste blogs, de leukste restaurants, de beste shopadressen en meteen ook kans maken op prijzen? Meld je dan vandaag nog aan voor onze nieuwsbrief!

    Deel dit bericht