Bijzonder overnachten Woerden

Best Western City Hotel Woerden

Hotel kamer Best Western Woerden

Alles voor een ontspannen nachtje weg

Woerden

Het Best Western City Hotel ligt aan de rand van het centrum van Woerden. Op loopafstand vind je al het moois wat Woerden te bieden heeft op het gebied van cultuur, eten, drinken en winkelen.

Woerden heeft een uitgebreid aanbod aan bijzondere (verborgen) schatten, een rijke historie en niet te onderschatten; de gastvrijheid en de vriendelijkheid van de inwoners!

Uitzicht op de Oude Rijn

foto dinerzaalHet Best Western City Hotel ligt aan het water. De kans is groot dat je vanuit je hotelkamer de mooie Oude Rijn kunt zien! Maar ook het kleine, maar knusse terras ligt aan de Oude Rijn.

Hotel kamer Best Western Woerden

Het hotel beschikt over 64 kamers en een sfeervol restaurant, waar je eenvoudige gerechten kan bestellen.

De stijlvolle moderne kamers bieden alle comfort voor een ontspannen nachtje weg. Van een luxe boxspring en douche tot airconditioning en gratis Wi-Fi. Alles wat je nodig hebt voor een plezierig verblijf!

Moderne inrichting en optimaal comfort

foto dinerzaal Best Western Hotel

De inrichting ziet er strak en modern uit. Het Best Western City Hotel is heropend op drie sterren plus niveau. Enkele kamers kunnen met elkaar geschakeld worden, waardoor er connecting rooms ontstaan. Ook beschikt het hotel over enkele drie- en vierpersoonskamers. Ideaal voor een overnachting met het hele gezin!

Op zoek naar net dat beetje extra rust en comfort? Dan ben je hier op het juiste adres!

Receptie HotelContactinformatie

Utrechtsestraatweg 25
0348 74 83 74
info@bestwesternwoerden.nl
www.bestwesternwoerden.nl

    Deel dit bericht