Den Haag Strand Uit eten

Beachclub At Sea

Beachclub At Sea - sea you soon

Beachclub At Sea genieten rust en ruimteBeachclub At Sea is dé nieuwe hotspot van Kijkduin. Het zusje van Beachclub Titus heeft in de zomer van 2016 haar deuren geopend en biedt ook dit strandseizoen weer het ultieme gevoel van rust en ruimte aan zee.

De perfecte locatie, toegankelijk en sfeervol

Kom helemaal tot rust bij Beachclub At Sea en laat je verwennen. Het paviljoen is nu nog groter dan afgelopen jaar, met een overkapping met verwarming en meer zitplaatsen. De styling is kleurrijk en geeft je een heuse Bali-vibe.

Balivibe bij At SeaStrandtent At Sea vind je aan de noordkant van Kijkduin, net een stukje de duinen in ten opzichte van de boulevard. Hierdoor vind je bij At Sea die unieke sfeer die Kijkduin te bieden heeft én heb je vrij uitzicht op het Zuiderstrand en de zee. Kortom, de perfecte locatie, direct gelegen aan de mooiste strandopgang van Kijkduin

Je bent er de hele dag welkom. Om te eten, gezellig te borrelen, te genieten van de heerlijkste cocktails, maar ook om in alle rust te genieten van een kopje koffie of thee.

eten op het terrasNieuwe menukaart

De menukaart is geheel vernieuwd. At Sea Kijkduin biedt je wereldse gerechten en bereidt veel van deze gerechten op de Big Green Egg. Er wordt gewerkt met gezonde producten en natuurlijk is ook dit jaar de tafel BBQ weer mogelijk vanaf 10 tot en met 25 personen.

Naast de mogelijkheden voor ontbijt, lunch en diner is er ook altijd iets lekkers voor bij de koffie of bij de borrel.

Vier jouw speciale gelegenheid bij At Sea

Ceremonie strandHoe leuk is het om jouw speciale gelegenheid te vieren in een strandtent in Kijkduin? Door het grote oppervlak van Beachclub At Sea en de goede bereikbaarheid en parkeermogelijkheden is het de ideale locatie voor bruiloften en andere feesten en partijen.

Je kunt de Beachclub exclusief afhuren maar het is ook mogelijk om een gedeelte te huren. En als je het echt groots wilt aanpakken, dan huur je Beachclub Titus er ook bij!

Yoga op het strand

Om een opperste staat van ontspanning te bereiken én tegelijkertijd goed met je lichaam bezig te zijn, kun je deelnemen aan yogalessen. Iedere zondag organiseert Strandtent At Sea deze lessen, uitgevoerd door 100% yoga.

Ontbijtbuffet op feestdagenBuffet At Sea

Kom met Pasen, op Moederdag, tijdens Pinksteren of op Vaderdag naar Kijkduin Strand en kom genieten van het heerlijke ontbijtbuffet.

Op het buffet vind je vers brood, toast, crackers, zoete broodjes en ook de heerlijkste salades, fruit en beleg. De kok van At Sea maakt ter plekke de heerlijkste eiergerechten en pannenkoeken voor je klaar.

Contactinformatie:

Beachclub At SeaA: Standafslag 5- Strandtent 13, Kijkduin in Den Haag
T: 06 22 15 59 71
E: info@beachclubatsea.nl
Facebook

 

Beachclub At Sea Kijkduin parkeren

Beachclub At Sea ligt aan de noordkant van de badplaats Kijkduin waar je zowel met de auto als het OV en de fiets makkelijk naartoe reist. Met de auto ben je vanaf de snelweg via afrit Den Haag-Zuidwest zo in Kijkduin. In Kijkduin kun je gratis parkeren. De badplaats is hierdoor de ideale strandlocatie om met de auto naartoe te gaan. Met het OV (bus 23, 24, 26 vanaf Den Haag CS/Hollands Spoor) en de fiets ben je binnen een mum van tijd bij Beachclub At Sea.  Het navigatie adres is: Zandvoortselaan 15, 2554 Den Haag (parkeerplaats in de duinen)

    Deel dit bericht