Adverteren

Aandacht op OpstapmetLisaWij brengen de leukste winkels, restaurants, salons, activiteiten en evenementen onder de aandacht bij vrouwen van 30+ die op zoek zijn naar een leuke tijdsbesteding. Op stap met vriendinnen, haar lief, de kinderen of lekker alleen.

Wij werken al samen met bedrijven als Restaurant Elea, Theater Korzo, Prison Escape, Best Western Hotel, Blitz Wellness, Quinto Kappers en Kado om de Hoek. En wij willen ook jouw locatie bij deze vrouwen onder de aandacht brengen!

Waarom adverteren op OpstapmetLisa?

OpstapmetLisa is een platform met veel potentie. In het laatste jaar hebben wij een groei doorgemaakt van 535% en we groeien nog steeds door! Door te adverteren op OpstapmetLisa kan je:

  • een heel gerichte doelgroep bereiken, namelijk vrouwen in Nederland  die graag op stap gaan en plezier maken.
  • het bereik op jouw website vergroten door onze ranking en SEO optimalisatie en een doorlink naar jouw website.
  • onze lezeressen rechtstreeks uitnodigen voor evenementen en leuke acties via onze kalender, nieuwsbrief en social kanalen.
  • onbeperkt content aanleveren dat gepubliceerd wordt op onze kanalen.

iconen

statistieken 11 2019Wij hebben wij al een groot bereik opgebouwd van betrokken lezeressen en groeien nog steeds door:

  • Website (8.500+ bezoekers per maand)
  • Facebook (1.100+ volgers)
  • Instagram (2.100+ volgers)
  • Maandelijkse nieuwsbrief (700+ lezeressen met een klik ratio van meer dan 40%)

Hoe kom je onder de aandacht?

Op de website en in de maandelijkse nieuwsbrief

Op de website      in de nieuwsbrief

Op onze Social Media kanalen

Onze Social Media Kanalen

Adverteer mogelijkheden

Adverteren op ons platform is eenvoudig. Wij werken met een jaarabonnement waarmee jij op meerdere momenten onder de aandacht komt op al onze kanalen. En dat al vanaf € 199,-! Jouw bedrijf komt daarmee 12 maanden lang onder de aandacht op de website, onze social media kalender, in onze blogs en de nieuwsbrief.

Dus kijk snel welk jaarpakket het beste bij jou past en meld je snel aan via onderstaand formulier. Wij maken zo snel mogelijk jouw advertentiepagina klaar en starten direct om jouw bedrijf onder de aandacht te brengen bij onze lezeressen.

Wat kost het om mijn bedrijf te promoten?

pakketten per jaar

* Voor een tijdelijke locatie zoals een seizoensgebonden strandtent of festival hanteren wij speciale tarieven. Je kan kiezen een periode van 6 maanden voor € 120,- – € 180,- of € 290,- of per maand het Optimaal pakket voor € 50,-

Adverteerders